19 Mart 2024 Salı

BİLGİÇ'TEN BU GÜNÜN GÜZELLİĞİNE YAKIŞAN ANLAM DOLU SÖZLER

BİLGİÇ'TEN BU GÜNÜN GÜZELLİĞİNE YAKIŞAN ANLAM DOLU SÖZLER

Isparta

Vatanı ve milleti, ülkesi ve bayrağı için canını ortaya koymaktan çekinmeyen Kahraman Gazilerimizin şeref günü olarak kabul ettiğimiz “19 Eylül Gaziler Günü’nü” kutluyorum.

Biz ana ve babaların ellerine kına yakarak asker ocağına uğurladığı evlatlarına “ya şehit ol ya gazi” diye öğütte bulunduğu, şehitlik ve gazilik makamını her şeyden üstün tutan, en yüce makam olarak gören bir milletin mensuplarıyız.

Bu şuurla asırlardır tarih sahnesinde şehit ve gaziler veren Türk milleti, dün olduğu gibi bugünde aynı şuurla 30 yılı aşkın süredir terörle mücadelede ve son olarak ta 15 Temmuz gecesi bağımsızlığı, demokrasisi, cumhuriyeti ve vatanının bölünmez bütünlüğü için göğsünü tanklara, mermilere siper etmiş, şehit ve gaziler vererek Devletine ve Bayrağına sahip çıkmıştır.

Bu duygu ve düşüncelerle bu güzel vatanı bizlere bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize mutlu huzurlu yarınlar diliyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR