24 Nisan 2024 Çarşamba

Bilgiç'ten Başdeğirmen'e ziyaret

Bilgiç'ten Başdeğirmen'e ziyaret

Isparta

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç,

Başkan Başdeğirmen’i ziyaret etti

 

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaret etti. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, TBMM Başkanvekili Bilgiç ve Başkan Başdeğirmen, beraberindekilerle birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’i ziyaretine AK Parti İl Başkan Vekili Hamidullah Armağan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevim Köse, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Keskin,Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural ve partililer eşlik etti.

Ziyarette Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile şehre kazandırılan yatırımlar, planlanan projeler başta olmak üzere karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç ziyaretinin ardından Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve heyetle birlikte esnaf ziyaretinde bulunarak, ‘hayırlı Ramazanlar’ dileklerinde bulundular.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cesars

17 Nisan 2021 Cumartesi 12:49

Hasankeyf köprüsü bugün açılıyor karadeniz ovşt tüneli Kastamonu Ilgaz tüneli yapılıyor. Bizim vekillerimiz. Ne iş yapıyor ceplerini dolduruyor halka gülücük atıyor nerde Konya duble yolu nerde tüneller nerde Antalya yolu. Ne yaptınız Isparta’ya yakamızdan düşünmartık ya

Vatandaş1

17 Nisan 2021 Cumartesi 11:23

Tek tek esnafı dinlediler diye bir haberiniz var yorum kısmi kapalı esnafı dinlemek güzel ama sözde olmasin birde orda hiç mesafe yok bu mesafe sadece bize mi adamlar kol kola bir kazar alınmışsa maske mesafe vs her kim olursa uymalı uymayanlara ceza yazılmalı millete ceza vekiline başkanına yok bu haksızlık

Kayı kouli

17 Nisan 2021 Cumartesi 09:40

Ey editur türünün son örneği olan editur Bir önceki haber Tural ve jilgis esnafı dinledi haberine neden yorum yapamıyoruz

Pandemi

16 Nisan 2021 Cuma 22:24

3 kişiyle yapılacak ziyarete bu pandemide kaç kişi katılmış. Kalanı onlayn iştirak etseydi. Vatandaş kısıtlı kimin umrunda?

Akkentli hasan h

16 Nisan 2021 Cuma 19:56

Helal olsun sizlere kim ne derse desin biz arkanızdayız.

SAYIN BAŞKAN MÜDAHALE EDİN BİR KULAK VERİN

16 Nisan 2021 Cuma 19:24

Sayin vekil belediyede ALLAH Rızası için birtane Akpartili müdür yetkili varmı. Nasıl Yönetildigine hic içten çalışan müdür varmı bir soraydın. Akpartili ıspartalı müdür olacak bulamıyorlar heralde. Pişman olanları ALLAH affetsin.

JAMER MİKSER

16 Nisan 2021 Cuma 18:44

EĞER insanları ıspartalı OLMAYANI YABANCI ğörüp dışlıyorsanız. O DIŞLADIĞINIZIN ESİRİ OLURSUNUZ benim ne demek istediğimi anlayan anlamıştır. ANTALYA türist duasına çıktı.

Ali Yeşil

16 Nisan 2021 Cuma 18:00

Sevgili lspartalilar yorum yaparken dikkat edin aklınıza her geleni yazmayın aklınıza geleni yazarsanız delikanlı olun adınızı soyadınızı da yazın

Esnaf

16 Nisan 2021 Cuma 17:19

Allah askina bi alkollu mekan ve kafe ziyaretine gidin gidinde ne kadar yalnız bırakıldıklarını bi görün.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR