26 Nisan 2024 Cuma

BİLGİÇ'TEN BAKA DEĞERLENDİRMESİ

BİLGİÇ'TEN BAKA DEĞERLENDİRMESİ

Isparta

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri ile birlikte 5 birim sorumlusunun tutuklanmasını değerlendiren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç FETÖ’cülerin kurumlarda oynadıkları oyunlara dikkat çekerek “Üniversitede sergilenen oyunlar ortadadır, kalkınma ajanslarında oynanan oyunlar ortadadır, tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’daki belli kamu kurumlarında tezgahlanan oyunlar ortadadır. Bu noktada ajansta yeniden vatanperver kişilerden bir ekip oluşturulması sağlanacak” dedi.

 

 

 

 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’da yapılan FETÖ operasyonunu değerlendiren Isparta Milletvekili,TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç “Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’dan gözaltına alınan Genel Sekreter ve bazı kişiler için tutuklama kararı çıktı. Şimdi yönetim Kurulu bir toplantı yaparak öncelikle vekaleten bir atama ardından da süreç biraz sakinledikten sonra asaleten bir atama yapılacak. Bu noktada ajansta yeniden vatanperver kişilerden bir ekip oluşturulması sağlanacak. Ajansın yönetim kurulunda 3 tane değerli valimiz var.Bu yönetim kurulu bakanlığımızla koordineli olarak süreci yöneteceklerdir” diye konuştu.

 

TEZGAHLANAN OYUNLAR ORTADA

 

BAKA’nın önceki Genel Sekreteri Tuncay Engin’inde benzeri gerekçelerle görevden alındığını hatırlatan Bilgiç “Önceki genel sekreterin görevden alınmasında da gerekçeler kamuoyunun bilgisinde. Malumu yeniden ima etmenin bir anlamı yok. O zaman ki süreci de herkes biliyor. Biz bu mücadeleyi bugün vermiyoruz. Uzun süredir bu mücadeleyi veriyoruz. Üniversitede sergilenen oyunlar ortadadır, kalkınma ajanslarında oynanan oyunlar ortadadır, tüm Türkiye’de olduğu gibi Isparta’da ki belli kamu kurumlarında tezgahlanan oyunlar ortadadır. Bu çerçevede mücadele devam eder. Türkiye Cumhuriyeti devleti çok büyük bir devlettir. O taşeronlar ve onların oyunlarına karşı bütün kamu kurumları ile devletimiz mücadelesine devam ediyor. Toplumun tüm kesimleri ile 79 milyon vatandaşımızın, bu ülkenin düşmanlarına karşı kenetlendiğini herkes görmüştür” dedi.

 

SİYASET VE DEVLET İŞLERİNİ KARIŞTIRMADIK

 

Kamu kurumlarındaki görevden almalarla ilgili sürecin nasıl işleyeceğini ilgili kurumların belirleyeceğine dikkat çeken Bilgiç “Kamuoyundaki sürecin nasıl işleyeceğini hükümet, ilgili bakanlıklar, mülki idare yöntemi belirleyerek çalışamaya devam edecek. Biz her zaman siyaset ve devlet işlerini birbirinden ayrı tutabilmiş ve doğru bir denkleme oturtmuşuz. Bundan sonra ki sürecide hep beraber izleyeceğiz ve göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

GÜLSES GAZETESİ  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tuğrul Çınar

04 Ağustos 2016 Perşembe 13:16

Tutuklananlar arasında bulunan A.G.B. adlı şahıs FETÖ'nün dershanelerinde öğretmenlik yapmış bir adamdır. Aslında öğretmenlik mezunu bile değildir. Matematik mezunudur. Bu adamları Yatırım uzmanı olarak işe aldılar ve hatta Koordinatör yaptılar. Milletin hakkını yediler. İşe alan kişi zaten koyu FETÖ'cü eski genel sekreter. Belalarını bulacaklar bu şekilde.

vatandas

03 Ağustos 2016 Çarşamba 15:30

ADAM KAYRILMIYACAKMI BUNDAN BÖYLE, SU CEMEAT BU PARTI AKRABA GÖZETIMI YAPILMAYACAKMI? BUNDAN BÖYLE IYI AYIKLIYABILECEKMISINIZ TAMDA FETÖCÜLER RENK DEGISTIRMISKEN! BENCE BUNDAN SONRA DAHA ZOR! EN FANATIK CEMEATCI DEVLETIN DIN GÖREVLISI 2015´ TE DEMEC VERIYOR ALLAH ÜLKEMIZI TEFRIKALARDAN KORUSUN DIYE; AMA COCUKLARI ALTINBASAGA GIDIYOR BU ARADA! SAYIN VEKILIM BUNDAN BÖYLE SANKI HEM DEVLETIN HEM MILLETIN ISI BIRAZ DAHA ZOR GIBI, HER NE KADAR SÜTTEN AGZIMIZ YANIP YOGURDU ÜFLEYEREK YESEKTE !

Recep GÜRDAL(Zafer Mahallesi. Muhtarı)

03 Ağustos 2016 Çarşamba 15:06

2016 YILI İÇİNDE BAKA TARAFINDAN ÇAĞRISI YAPILAN VE "KESMEDER" ADINA BAŞVURUSUNU YAPILAN "İLMİK İLMİK CUMHURBAŞKANLARIMIZ" ADLI PROJEMİZİN ÇOK AZ BİR PUANM KIRARAK ELENME SEBEBİNİ ŞİMDİ İYİCE ANLAMIŞ BULUNUYORUZ. DÖNEN ÇARKIN DİŞLİLERİNDE SIKINTI VARMIŞ MEĞER.

Vatandaş

03 Ağustos 2016 Çarşamba 12:52

Günaydıııııın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR