25 Nisan 2024 Perşembe

Bilgiç'ten 5 İlçeye Ödenek

Bilgiç'ten 5 İlçeye Ödenek

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç'ten Isparta'da bulunan 5 İlçe Belediyesine 500 Bin TL. Ödenek.  Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç Ispartada 5 ilçe Belediyesi'ne 500 Bin TL ödenek gönderdi.   5 Belediyenin arasında Şarkikaraağaç'a da ödenek gönderen Milletvekilimiz Sayın Süreyya Sadi Bilgiç'e İlçe Halkımız adına Sonsuz Teşekkür ettiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kesesine Bereket

25 Kasım 2014 Salı 20:49

Ben yaziyi okuyunca kendi kesesinden vermis gibi algiladim. Sadi bigic'ten odenek diyo haberde. Ilce halki da sadi bilgic'e tesekkur etmis. Meblag da olce basina 100 bin lira gibi dusuk bi rakam olunca oyle algilaniyo. Bu kadar dusuk bi meblagi devlet gonderemez, hele hele Recep Tayyip Erdogan gibi dunya lideri bir cumhurbaskanimiz varken hic gonderemez. Gonderdi mi ilce basina en az 1 milyon lira gonderir diye dusundum. 500 bin lirayi da bi milletvekili cebinden verebilir.

xxxx

25 Kasım 2014 Salı 09:40

Nasıl haber cebinden mi ödedi alttaki yoruma bakarsan cebinden vermiş ki arkadaş kesesine bereket diyor:))) birde hangi ilçeler bunlar?muhalefet belediyelri de varmı:)))

Kesesine Bereket

24 Kasım 2014 Pazartesi 18:32

Sayin vekilimizin kesesine bereket. Artik bu devirde kalmadi boyle yardimsever insanlar. Allah razi olsun ondan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR