20 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ'TEN 5 BÖLÜM MÜJDESİ

BİLGİÇ'TEN 5 BÖLÜM MÜJDESİ

Isparta

Ak Parti Isparta Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'ten gelen güzel bir haberler başladı.

Süreyya Sadi Bilgiç'in verdiği müjdeye göre, ilçemizde yeni kurulan Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nca teklif edilen programlar YÖK tarafından onaylandı ve Süleyman Demirel Üniversitesi'ne bildirildi.

Konuyla ilgili haberi bizzat Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Özgül'le paylaşan Bilgiç, "Yalvaç'ta yeni açılan bu okulumuzun öğrenci alımı için önemli bir aşama daha geçilmiş oldu. İnşallah kadro tahsisi ile önümüzdeki yıl bu bölümlerin iki ya da üç tanesine, bir sonraki yıl da tamamına öğrenci alımı gerçekleştirilecektir. Biz üzerimize düşen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Bu güzel haberin ilçemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyor, Yalvaçlı hemşehrilerime saygı ve selamlarımı iletiyorum." dedi.

Bu kararla, Atayalvaç Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'na aşağıdaki bölümlerin açılması resmiyet kazanmış oldu:

- İLK ve ACİL YARDIM,

- FİZYOTERAPİ,

- AĞIZ ve DİŞ SAĞLIĞI,

- TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ,

- DİYALİZ.

Okul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bülent Özgül, okul inşaatının tamamlanmak üzere olduğunu, bu haberle, önümüzdeki yıl öğrenci alımı için çalışmaların başlatılacağını kaydetti ve "İlçemiz eğitim hayatı için önemli bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bu konuda bizleri destekleyen başta Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç'e, Rektörümüz Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'ya ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

32

19 Ekim 2016 Çarşamba 10:36

SDÜ diş de yeni kıral en azından izmirdeki diş labratuvarını kullanmaz, işin ilginci bu labratuvarun muhasebecisi gibi sdü dişte calışan bir hizmetli ile hastalar muhatap olmaz. Hizmetli labratuvarın paralarını topluyor acaba bu diş labratuvarı kimlere ait, ısparta da diş labratuvarımı yokda bu beyfendi herkesi o izmire yönlendiriyordu

D.A.

19 Ekim 2016 Çarşamba 09:54

Isparta İli ve Tüm ilçe nüfuslarına göre öğrenci sayısı açısından Eğirdir hak ettiği yerdedir. Eğirdir yönetimine ve AK Parti yönetimine başarılı çalışma ve hizmetlerinden dolayı Eğirdir Halkı minnettardır. Gereken yapılacaktır. Şu Eğirdir yönetimi maşallah her hafta toplanıp istişare yapıyor. helal olsun. En önemlisi EĞİRDİR e YAKIŞAN bir yönetimimiz var.

EĞİRDİRLİ

18 Ekim 2016 Salı 17:02

ALTINKUM DÜĞÜN SALONUNDA KASIM SEÇİMLERİNDE VERİLEN SEÇİM SÖZÜ VARDI TREN GARINA FAKÜLTE KURULACAKTI VERİLEN SÖZ TUTULACAKTIR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR