25 Nisan 2024 Perşembe

BİLGİÇ'E TEŞEKKÜR ETTİLER

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Diş Hekimleri Odası yönetimine ziyaretinde bulundu.

Isparta

 Ziyarette Plan ve Bütçe Komisyonu Başkan Vekili Bilgiç'e teşekkür edildi. Diş Hekimleri Odası Başkanı Hüdayi Kartöz ve yönetimini ziyaret eden Bilgiç'e Torba Yasa kapsamında diş hekimlerini ilgilendiren bir düzenlemeyle ilgili teşekkür edildi. Oda Başkanı Hüdayi Kartöz, "meslektaşlarımızın bir apartmanda ya da iş hanında muayene açması için apartman sakinlerinin onayı gerekiyordu. Bu konuda yardım istedik.Avukatlar ofis açarken böyle bir zorunluluğu yok. Sayın milletvekilimiz torba yasa kapsamında yapılan düzenleme ile bu zorunluluğu kaldırdı. Artık diş hekimleri bir apartmanda muayene açarken apartman sakinlerinin izni aranmayacak. Yine Belediyeler bize ruhsat soruyor. Bu düzenlemeyle de ruhsat zorunlu olmayacak. Sağlık Müdürlüğü'nden aldığımız belge yeterli olacak"diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hamdi

25 Mayıs 2015 Pazartesi 22:01

Bizim Isparta medyanın kanayan bir yarası. Güçlü olan taraf aleyhine olan yorumları yayınlamıyorlar. AKP aleyhine yorumları yayınlamıyorlar. 7 haziran akşamı göreceğiz. Ben 2002 yılından bu yana AKP ye oy veriyordum artık asla vermeyeceğim. SDÜ ye AKP nin kara vekilleri siyaset karıştırdı.

sorsana

25 Mayıs 2015 Pazartesi 20:44

Vekilim yanındaki oda başkanına soraydın fetö olarak ne yapıyorlardı bu zamana kadar ve seçimlerde akparti dışında hangi partiye oy vereceklerini. Cumhurbaşkanımız en ufak fetö geçmişi olan ve halen sessiz sinsi devam edenleri çiziyor siz fotoğraf çektiriyorsunuz. Sözlerinizle icraatlarınız tutarlı olsun lütfen

ısparta lı

25 Mayıs 2015 Pazartesi 19:27

yapılan yorumları yayınlayamayacksanız neden yorum sayfası açtınız.akepeden korkuyorsunuz değilmi?? Korksanızda korkmasanızda akepe dönemi ve akepe 2 milletvekilinin ipi çekildi.Kazanamayacaklar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR