20 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ'E SANAYİCİLERDEN TEŞEKKÜR

Süleyman Demirel OSB, Deri İhtisas ve Karma OSB ile Yalvaç OSB başkan ve yöneticileriyle buluşan Milletvekili Bilgiç'e Isparta'nın sanayileşmesi adına yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür edildi.

Isparta

                AKParti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, geçtiğimiz cuma akşamı Barida Hotels'de sanayicilerle buluştu. Süleyman Demirel OSB, Deri İhtisas ve Karma OSB ile Yalvaç OSB yönetim kurulu üyeleri ve yatırımcılarla yemekte buluşan Bilgiç, yapılan çalışmalar ve gelişmeler hakkında bilgilendirme yaptı.

                AKParti'nin 13 yıllık icraatlarını anlatan tanıtım filminin izletilmesinin ardından ilk konuşmayı Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nuri Dirik yaptı.Yalvaç OSB'de kamulaştırmanın başladığını belirten Dirik, "şu anda 50'e yakın yatırımcımız yer bekliyor. Sayın Milletvekilimizin sağladığı 1 milyonTL'lik ödenekle kamulaştırmaya başladık. Hızlı bir şekilde parsellerimizi yatırıma hazır hale getireceğiz. Sayın Milletvekilimize teşekkür ederiz"dedi.

                S.DOSB Başkanı Mustafa Karabulut da yüzde 100 doluluğa ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 2.OSB için sürecin devam ettiğini kaydeden Karabulut,"sayın vekilimizin sayesinde bakanlıktan onayı aldık. İnşallah 2.OSB'yi dehayata geçireceğiz" diye konuştu.

                Deri İhtisas ve Karma OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Bıtrak da 3 yıllık mücadelenin sonuçlanmasından ötürü Milletvekili Bilgiç'e teşekkür etti.

                Sanayicilerehitap eden Milletvekili Bilgiç, Isparta'nın teşvik konusuna takılıp kalmasındanyakındı. Sektörel anlamda en çok desteği Isparta'nın aldığını iddia eden Bilgiç, Isparta'da önemli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Isparta'yahiçbir zaman siyasi gözlükle bakmadığını kaydeden Bilgiç, şöyle konuştu:

                "Darıderesi1 göletini yaptık. Belediye daha devralmadın 2. göleti yapıyoruz. Amacımız halkımıza daha kaliteli su içirmek. Türkiye'de yapılan tüm reformların çok dahafazlası Isparta'ya yapılmıştır. Üniversimezini 2015 yılı bütçesi 400 milyon TL.Sağladğımız ek ödenekler bu kadar. Tıp Fakültesi'nin borcunun tamamını sildik.Havaalanında 2.terminal binasını yapıyoruz. OSB'yi genişletiyoruz. Ama yeni OSB, yani 4.OSB için çalışmalara başlamalıyız. Isparta merkezde Türkiye'nin enbüyük barınma kampüsünü yapıyoruz. 5 bin kişilik yurt. İhalesi tamamlandı.Dereboğazı ile vakit harcıyoruz. İşte yapılıyor. Bunu tartışırken başka şeyleri atlıyoruz. Bizim de eksikliklerimiz olabilir. Size elimi uzatıyorum, havada bırakmayın. Omuz omuza verelim, süratla hizmet üretelim. Şehri kalkındırmak için beni kullanın. Hep beraber birşeyler yapalım."

                

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR