26 Nisan 2024 Cuma

BİLGİÇ'DEN ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

ATATÜRK'Ü ANMA MESAJI

Isparta

AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANI Süreyya Sadi Bilgiç, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Haftası’ dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Bilgiç, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bizler 10 Kasımları bir matem bir yas günü olarak görmedik. Bizler 10 Kasımları, onun ‘Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla ve asla yorulmazlar.’ sözünün ışığında fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gün olarak gördük. Büyük Atatürk bize, ülke için, vatan için, bayrak için ve kutsal saydığımız değerler için çalışmayı, gayret etmeyi, yılmamayı, ümit etmeyi, fedakarlığı öğretti. Ona olan sevgimizi ancak ve ancak ondan öğrendiklerimizi hayata geçirerek gösterebiliriz”
“Düşünceleri ve idealleri ile yolumuzu aydınlatan, Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder, büyük komutan M. Kemal Atatürk’ün aramızdan bedenen ayrılışının 78. yılında; millet olarak O’nu, bir kez daha rahmet, minnet ve büyük bir özlemle yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletinin hiçbir koşulda boyunduruk altında bulunamayacağını, bunun devrin modern silahlarıyla dahi gerçekleşemeyeceğini ‘Ya İstiklal Ya Ölüm’ seslenişiyle ortaya koymuş ve bundan da asla ödün vermemiştir. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi varlığına ve bizlere emanet ettiği muhteşem eserlerine hiçbir kötü ve hain niyetin musallat olamayacağı inancımı bir kez daha teyit ederek; ebediyete intikal edişinin 78’nci yıl dönümünde kutlu hatırasını hürmet ve minnet duygularımla anıyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR