25 Nisan 2024 Perşembe

BEYPİLİÇ AÇILDI!

Beypiliç, Isparta'da açıldı. Açılışta dağıtılan ekmek arası döner, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Merkez Ziraat Bankası arkası Turşu Market yanında açılışı yapılan Beypiliç'e katılım yoğun oldu.

Isparta

İşletmeci Atıf Baş, piliçlerimiz sadece kendi tesislerimizde ürettiğimiz yemlerle beslenir. Yem üretimimizin her aşaması büyük bir titizlikle denetlenir. Kesinlikle hormon içermez. Yemlerimiz hayvanların hertürlü gereksinimleri dikkate alınarak üretilir ve daima kontrol altındadır dedi.

ÜRETİMİN HER AŞAMASI - KONTROL ALTINDA

Sağlıklı ve kaliteli piliç etine ulaşabilmek için kuluçkalık yumurta, civciv ve canlı piliç üretimlerinde veteriner hekimlerimiz ve ziraat mühendislerimiz gereken özeni gösterirler. Hayvan refahı dahil Avrupa Birliğikuralları aynen uygulanır. Beypiliç ürünlerinin tümü, ISO 9001: 2000 kalite belgesine sahiptir.

SAĞLIK VE HİJYEN - KONTROL ALTINDA

Piliç etlerimiz steril ortamlarda, veteriner hekimlerimiz ve gıda mühendislerimiz kontrolünde, son derece sağlıklı ve hijyenik olarak üretilir. "Kendi yemediğimizi tüketicilerimize yedirmeyiz"çalışanlarımızın temel sloganıdır. Beypiliç markasını taşıyan her ürün sağlığı,kalitesi ve lezzetiyle güven verir. Kesinlikle antibiyotik içermez. Beypiliç,ham-maddenin temininden tüketim aşamasına kadar olan üretim zincirinde gıda güvenliğinin garanti altında olduğunu kanıtlayan ve uluslararası akreditasyon özelliğine sahip HACCP kalite belgesini alarak sektöründe bir ilke imza atmıştır.

ÜRETİMDEN TÜKETİCİYE KADAR HER ŞEY - KONTROL ALTINDA

Piliç etlerimizin tüketicilere sağlıklı olarak ulaşmasıbizim için önemlidir. Özel olarak ambalajlanmış ürünlerimiz soğuk zincir bozulmadan, frigorifik araçlarımızla, en uygun koşullarda satış noktalarına ulaştırılır.

AVRUPA BİRLİĞİ KURALLARI - KONTROL ALTINDA

Beypiliç Avrupa Birliği kurallarını üretiminin her aşamasında uygular. T.C. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'nın Avrupa Birliği'ne ihracat için ön izin verdiği nadir kuruluşlardan birisidir. Türkiye'nin en büyük firmaları arasında bulunan Beypiliç, AB'ye piliç eti ihracatı sürecine öncülük etmenin de haklı gururunu yaşamaktadır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sengetli

16 Kasım 2015 Pazartesi 09:37

hayırlı olsun.allah bol kazançlar nasip etsin.

Zekeriya Mete

14 Kasım 2015 Cumartesi 17:54

Girişimci ruhu ile yapılan her çalışmayı takdirle karşılıyorum. Hayırlı Uğurlu olsun. Allah utandırmasın.

Egeli

13 Kasım 2015 Cuma 20:48

Isparta li ya yeterki beleş olsun bedava olsun indirim olsun hiç fırsatı kacirmazlar para li olunca golgeleri bile yok olur

ayse dincer

13 Kasım 2015 Cuma 20:44

Multinet gecerlimi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR