19 Nisan 2024 Cuma

Beton şirketini batırmışlar

Atabey Belediye Başkanı Atasoy’dan çarpıcı açıklamalar.

Isparta

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, belediyenin ekonomik anlamda güçlü kaynaklarından biri olan beton şirketinin bir önceki dönemde batırıldığını söyledi. Ancak yaptıkları girişimlerle beton şirketini yeniden faaliyete geçirdiklerini söyleyen Atasoy, Bölge Hastanesinin beton ihtiyacının da kendileri tarafından karşılanacağını söyledi.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

TEVFİK

18 Şubat 2015 Çarşamba 21:36

Sevgili Tevfik ATASOY siz belediye başkanı iken yıllık 10 TRİLYON kazanmışsınız belediye de ATABETON olarak peki soruyorum5 yılda 50 TRİLYON CİRO YAPTIYSANIZ 50 TRİLYON NEREDE? lütfen AÇIKLAR MISINIZ???

Adnan

18 Şubat 2015 Çarşamba 15:56

Batırmışlar diye atıp tutarsan o zaman sana da sormazlar mı İzzet KUTLU dan aldığın emaneti ne şekilde Ali BAL 'a teslim ettin diye. Bu arada Atabey Sulama Birliği'nin paralarını da sorarla. Unutma ki kullar bilmesede Allah herşeyi biliyor.

Atabey li ve Atabey den

18 Şubat 2015 Çarşamba 15:49

Sayın Başkan herkez herşeyi bilemez gibi gözümüzün içine baka-baka dinden imandandan ve vicdandan bahsetmen yok mu! güldürdün bizi ya. Çıktın televizyona hani bir deyim vardır bizim Aras da "Kendi çaldı kendi oynadı" diye. Maymun gözünü açtı artık bilesin .....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR