29 Mart 2024 Cuma

BETON POMPASININ ALTINDA CAN VERDİ

BETON POMPASININ ALTINDA CAN VERDİ

Isparta

 ISPARTA'NIN merkeze bağlı Büyükgökçeli Köyü'nde beton pompasının altında kalan 53 yaşındaki Mustafa Yaldız yaşamını yitirdi.

Olay geçen 16 Mart tarihinde sabah saat: 10.30 sıralarında Büyükgökçeli Köyü'nde meydana geldi. Mustafa Yaldız, köyde soğuk hava deposunda beton atımı yapılırken beton pompasının üzerine düşmesi sonucunda altında kalarak sıkıştı. İhbar üzerine olay yerine AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden kurtarılan Mustafa Yaldız, sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesinin yapılmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralanan Yaldız burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Mustafa Yaldız dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

_

21 Mart 2019 Perşembe 20:26

Olaydaki ihmaller ne kadar bariz belli olsa da, devrilen makineyi yöneten adam olaydan sonra suçunu bilip kaçmasına rağmen yakalandıktan sonra yapılan mahkemede serbest kalıyorsa bu adalette sorunlar var demektir. Ölen kişinin ailesini düşünmeyen, adaleti olması gerektiği gibi değil çıkarlarına göre yönlendiren kişiler var demektir. Olabilecek en hızlı şekilde verilmiş olan yanlış kararı düzeltip herkesin hak ettiği yere hak etriği şekilde koyulması dileğiyle, Allah rahmet eylesin.

Raşit

21 Mart 2019 Perşembe 18:21

Ya biz nasıl bi ülke olduk ihmaller yüzünden hergün bir kişi vefat ediyor bu ergün denen firmaya sesleniyorum acaba siz gerekli önlemleri aldınız mı tabiki almadınız alsaydınız Mustafa yaldız yaşıyo olurdu gereken yapılsın dicem davanın üstünü kapatan bi ülke olarak yapılmıyor.

Serdar

21 Mart 2019 Perşembe 18:07

Bu nasıl iş kardeşim ya yorumlarda 30 cm açılmış diyo doğru fotoğraflarda gördüğümüz gibi öndeki ayak açık arka bilmiyorum ama imhal yüzünden Mustafa Yaldız artık aramızda yok o değilde adam bide serbest bırakılmış bu olayın üstünü kapatacak zihniyet nasıl bi zihniyetse yazıklar olsun diyorum başkada bişi demiyorum.

Davut

21 Mart 2019 Perşembe 18:01

Bu olay ergün beton fabrikasının olayıdır vede hani bu ilk değil bundan önce 2 üç defa daha oldu ve araba fotoğraftan da görüldüğü gibi 25-30 yıllık bi araba ihmal yüzünden hayatını kaybeden birisi var devlet buna sessiz kalma!!!

Selcuk

21 Mart 2019 Perşembe 00:35

Beton pompasi yanlis kuruldugu icin devrildiYük binen ayaki sadece 30 cm acti Malesef ülkemizde böyle olaylarin üstü hemen kapatiliyorPompanin ayagini acmayan adam ertesi gün serbest birakiliyorIs güvenligi hic yoktur ama bunu sorgulayan olmuyor

cennet

19 Mart 2019 Salı 10:47

helal rızık için mücadele ederken vefat etmiş. Allah rahmet eylesin.

-

18 Mart 2019 Pazartesi 21:25

1979-80 lerde merkez ortaokulunda öğrenci iken mustafa yaldız adlı bi arkadaşım vardı. yalvaçlı idi babası avrupada çalışıyordu ve cuma pazarında evleri vardı. mezun olduktan sonra bi daha göremedim. eğer o musatafa yaldız ise de değilse de Allah rahmet eylesin

Ciftci

18 Mart 2019 Pazartesi 20:57

Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek.bizlerde aynı şekilde bu tür kamyonların yanında duruyoruz.akla gelmeyen başımıza geliyor.allah kaza bela göstermesin.ölen dayıya allah rahmet eylesin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR