25 Nisan 2024 Perşembe

BESİCİ ALİ HAKKINDA 2 KEZ ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI VERİLMESİ TALEP EDİLDİ

BESİCİ ALİ HAKKINDA 2 KEZ ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI VERİLMESİ TALEP EDİLDİ

Isparta

Nurettin ARKAN/ISPARTA, (DHA) - ISPARTA'da 3 yıldır kayıp olan Zehra Çaycı (23) ve Korhan Taştekin'i (33) öldürdüğü iddiasıyla tutuklu yargılanan Ali Aydıner, suçlamayı kabul etmeyerek, ikiliye ne olduğunu bilmediğini öne sürdü. Savcı ise Aydıner'in mahkeme kararı ile alınan ses kayıtlarında çifte cinayeti itiraf ettiğini bildirerek, 2 kez ömür boyu hapis cezası verilmesini talep etti.
Isparta'da iplik fabrikasında çalışan 3 çocuk babası Korhan Taştekin ile aynı iş yerinde çalışan 2 çocuk annesi Zehra Çaycı, 10 Ağustos 2017 tarihinde ortadan kayboldu. Çaycı ve Taştekin'in cinayete kurban gitmiş olma ihtimali üzerinde duran Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çalışma başlattı. Polis, Zehra Çaycı ve Korhan Taştekin'in arkadaşı olan 'Besici Ali' lakabıyla bilinen Ali Aydıner'i 2018 yılının Mayıs ayında gözaltına aldı. Aydıner, tutuklanırken, bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışan A.U. da geçen mart ayında gözaltına aldı. A.U., sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
YARGILAMAYA DEVAM EDİLDİ
Tutuklu Ali Aydıner hakkında Isparta 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde açılan davanın görülmesine devam edildi. Aydıner'in SEGBİS ile katıldığı duruşmada, Zehra Çaycı'nın annesi Keziban Çaycı, Korhan Taştekin'in eski eşi Özlem Singeç, annesi Fatime Taştekin ve babası Orhan Taştekin ile taraf avukatları hazır bulundu.
'BENİM ARABAYI YARIN BABAMA TESLİM ET'
Duruşmada sanık Ali Aydıner, Zehra ile Korhan'ın kendisine ait Yazısöğüt köyünde bulunan çiftlik evine geldiğini, birlikte alkol aldıktan sonra otomobille gitiklerini anlattı. Bir süre sonra Korhan'ın başka bir araçla geri gelip, kendisine "Benim arabayı yarın babama teslim et" dediğini öne süren Aydıner, "Onları ben öldürmedim, ne olduğunu da bilmiyorum" dedi.
'KORHAN, ZEHRA'YI ÖLDÜRDÜ, BEN DE KORHAN'I ÖLDÜRDÜM'
Mahkeme başkanının, "Olaydan sonra, Özlem ile onun evinde buluştuğunuz ve burada yaptığınız konuşma kayıtlarında, 'Korhan, Zehra'yı öldürdü ben de Korhan'ı öldürdüm' dediğin tutanaklarda yer alıyor. Buna ne diyeceksin?" sorusu üzerine de Sanık Ali Aydıner, kendisine oyun oynandığını, gerçekleri Korhan'ın boşandığı ancak birlikte yaşadığı eski eşi Özlem Singeç'in bildiğini öne sürdü.
İKİ KEZ ÖMÜR BOYU HAPİS İSTENDİ
Duruşmada, savcı, sanığın mahkeme kararı ile alınan ses kayıtlarında cinayeti itiraf ettiğini, suçunun sabit olduğunu belirterek, 2 kez ömür boyu hapis cezası verilmesini talep etti.
Sanık avukatının savunma için süre istediği duruşma ertelendi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VATANDAŞIN BİRİ

20 Eylül 2020 Pazar 14:17

vatandaşın birine........ devam ediyorum sıgmadı zehra o videoyu paylaşmış profilinde altındaki bir yorum vardı hayat sana güzel zehra için bakalım diye bunun neresi güzel demiştim kendi kendime iki çocuklu kadın bunu neden yayımlar demiştim...insan olarak gençler tabiki bulunsunlar istedik

VATANDAŞIN BİRİ

20 Eylül 2020 Pazar 14:15

vatandaşın birine soru........kardeşim bu insanları tanımıyorum bende basında tv de takip ediyorum alinin babasına tv ci sordu o da dediki aynen böyle alinin ordan internette işki şişeyle yayınmı videomu ne paylaşınca babası bunu görmüş ve çok sinirlenmiş o kadınla ne işin var demiş güya adam böyle anlatmıştı ve besihaneye gitmiş bunları uyarmak için bunu adam kendisi tv kamerelaraına söyledi tabi herkeste babası ve kızkardeşidemi yardım etti diye düşündüler evet kimde görünmüyor bende meraktan

Vatandaşın birine soru ?

19 Eylül 2020 Cumartesi 18:15

Alinin ablası ve babasının Zehranın facebookunda gecenin 2 sinde ne işi varmış ?Kim haber vermiş olabilir abla ve babaya? Zehra besihanede diye mi haber vermişler ?Çünkü videoda kimse görünmüyor. Çeken zehra görünen yer balkon. Babası ve ablasının, Alinin bir kadınla besihanede olmasına söz söyleyeceğini sanmıyorum.Mantık dışı.

mehmet uzel

19 Eylül 2020 Cumartesi 17:39

guzel ulkemiz ne durumlara dustu bana gore genclik ahlaki bir cokusun icerisine girmis gorunuyor bunun yaninda ****esiz ve gelecegini dusunmeyen bir toplumhaline gelmis bulunmaktayiz corona virus dolayisi ile cok buyuk masraflara girilmesine ragmen hala cok kotu durumdayiz bunun nedenide bati toplumlarindan cok gerilerdeyiz ve ilerisi icin pek umidimiz yok sayilir

medet0732

19 Eylül 2020 Cumartesi 01:07

su testisi su yolunda kırılmış vesselamm

VATANDAŞIN BİRİ

18 Eylül 2020 Cuma 22:25

23 yaşında iki çocuk annesi kadın 3 çocuklu dul bir adam ki eşiyle hala ıişkisini sürdürüyor zehra eskiden aliyle sevgli imiş ve korhanı sebep neyse eski sevgilisine ****ürmüş ne saçma şey ve insanı hayret ettirende sevgilisi ile buluşmaya gideken çocukları boşandığı eşin annesine bırakıyor oda demiyorki bu saate dul kadın nereye al çocuklarını otur evde nerden baksın yanlış birde faceye koymuşki içki içiyoz mezbahanede alinin babası ile ablasıda bu yayını görünce mezbahaneye gelmiş gerisi SIR

İkinci kadın nerede ?

18 Eylül 2020 Cuma 17:30

Ben Alinin Korhanı öldürdüğüne inanıyorum fakat Korhanın Zehrayı öldürdüğüne inanmıyorum. O gece orada başka bir kadın daha var diyorlardı. Belki Zehrayı o kadın öldürdü. Korhan da sinirlenip kadını hırpaladı bu sırada Ali sevdiği kadının hırpalanmasına dayanamayıp Korhanı öldürdü. Kayıp kadın nerede?

yalan

18 Eylül 2020 Cuma 13:02

Korhan Zehrayı ben de Korhanı öldürdüm ifadesi de tv k****ına çıktıktan sonra verildi. Korhan Zehrayı öldürdü kaçtı mı acaba diye tartışılırken akıllı katiller Aliye az ceza verdirmenin peşine düşmüşler. Yalnız bu iş 1 kişilik iş değil. Diğerleri neden dosyada yok anlamadım.

Canlı yayın kilit nokta

18 Eylül 2020 Cuma 12:52

Zehranın canlı yayını nı açmasıyla olaylar başlamış bence. o sırada besihaneye birileri geldi. O videoyu hafif uykulu bir anda çekmiş. Korhanın sesi de yarı uyur gibi. Tehlikeyi sezdi ve canlı yayına geçti zehra. Zehra çekimdeyken Korhan kimin geldiğine bakmak için balkondan çıkmak istiyor ve Zehraya kamerayı diğer tarafa çevirmesini istiyor ve çıkıyor balkondan. Dananın kuyruğu da o zaman kopuyor. Bence bu iş planlı ve Aliden başkaları da var. Bunların kardeşleri ve eşleri de çok sıkı fıkı .

gabakçı

18 Eylül 2020 Cuma 11:52

Cesetler bulunmuş mu ? yoksa gerçekten kıyma makinesindemi çekilmiş ?

Eski eş

18 Eylül 2020 Cuma 10:53

Allah boynu bükük kalan o annesine ve evlatlarına ömür versin fakat eski eşi diliyorsa konudan haberi var seni bunu gizlemiş s bu da bir suçtur bence onun da yargılanması gerekir

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR