20 Nisan 2024 Cumartesi

BENİM PERSONELİM MUTLUYSA BEN DE MUTLUYUM...

BENİM PERSONELİM MUTLUYSA BEN DE MUTLUYUM...

Isparta

TÜRKİYENİN EN ÇOK ZAM VEREN BELEDİYESİNDEN BİR ZAM DAHA

Isparta belediye başkanı Yusuf Ziya Günaydın akşam saatlerinde personeliyle biraraya geldi


BAŞKAN GÜNAYDIN İŞÇİLERİN AİLESİNE BU MÜJDEYİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

GÜNAYDIN ''Bugün belediye personelimizle bir araya geldik, hasbihal ettik. Belediye-İş Sendikamızla toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Bu sözleşmede işçilerimize 52 tam yevmiye, kanunen zorunlu olarak yapılan %4 zam haricinde fazladan %10 zam yapılmıştır.
Hayırlı uğurlu olsun''...dedi.

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

kaya

28 Mart 2019 Perşembe 11:08

iyiler geliyor YZG HOŞÇAKAL

Personelll

27 Mart 2019 Çarşamba 12:49

Allah senden razı olsun başkanım.sen başımızda dur yeter.biz seninle ölüme bile gideriz.personel olmayan klavye delikanlıları siz anlamazsınız bu işlerden.baskanimizin gölgesi bile yeter bize.allah başımızdan eksik etmesin inşallah.tum personele de hayırlı uğurlu olsun inşallah.hak edene helal olsun.hak etmeyene de zehir olsun.

Öğrenci

27 Mart 2019 Çarşamba 12:26

Yusuf Ziya başkan Bence çok yanlış yaptı. Hataları çok.Örnek vermek gerekirse, Ispartayı geliştirdi,Esnafa destek çıktı zamn yapmadı.Belediye işçilerine sahip çıktı,Belediyenin borcunu bitirdi.Ekonomisini geliştirdi.Satılan fabrikaları aldı,Milletine destek çıktı.Su ya zam yapmadı.Yoksullar için Giyim market Gıda market açtı. Altyapı sorununu çözdü.Yolları asfaltladı.Ispartayı geliştirdi Daha bunun gibi çok hatası var.Bu hataları yapmayıp Borcu artırmalı, Esnafa kan kusturmalıydı.BÖyle kazanırdı

vatadaş

27 Mart 2019 Çarşamba 12:20

Ben önceden hizmet eden esnaf dostu çalmayan çırpmayan kazanır değer görür diyordur malesef yanılmışım.Millet esnafına işkence çektiren, esnafa kan kusturan,fabrikaları satan,rant ile çalışan kişilere daha çok değer veriyor.bunu anladım.hizmet edince kaçyıldır nerdesin diyorsunuz.El İnsaf.Sizin eski başkanınızın yaptığı borçları temizlemeye çalıştı.Sgk Maliye borçlarını kapattı.Başkanınızın Sattığı fabrikaları geri aldı.Ben size soruyorum.Sizin eski başkanınız bunları yaparken SİZ NEREDEYDİNİZ ?

Staff

27 Mart 2019 Çarşamba 11:21

Başkanım allah senden razı olsun.Kendi imkanlarınla yaşanabilir en güzel şehrin mimarısın.Bu personellerin seni yarı yolda bırakmaz eminim buna. O yüzden BENİM BAŞKANIM YUSUF ZİYA GÜNAYDIN...!!!!!!

Belediye personeli

27 Mart 2019 Çarşamba 11:10

Sormak lazım nasıl bi sözleşme tek farkı sadece bayram ikramiyeleri başka bir şey yok yemek parası bile 5 lira nerde nasıl bir iştir bu kazanan sendika oldu aylık 1300 işçiden 130 milyar para 36 ayda ne kazanır göreceksiniz yazıklar olsun...

müstehak size

27 Mart 2019 Çarşamba 10:26

Yorumlara bakıyorumda yok yumurta dayandı, yok son çırpınışlar yok daha neler. Siz balaban yani akp dönemini ne zaman unuttunuz. Şükür bizler unutmadık. Herşey ne kolay geliyor milleti ülkedeki çoğu belediyede bu haklara sahip çalışan mı var. Kolaymı herkese en uygun sözleşmeleri yapmak. Herşeyi anlıyorumda hala şu akp diye çığırtanlar yok mu aklım mantığım almıyor. Şükür ki mevcut başkanı seven çalışanları ve esnafı var. Tekrar haraç vermeye niyetliyseniz buyrun verin. Müstehakktır.

müstehak size

27 Mart 2019 Çarşamba 10:19

Siz bu işleri ne kolay zannediyorsunuz. Kolaymı öyle toplu sözleşme yapmak. Yok yumurta gelmişmiş. Belediye personelinin çoğunluğu zaten oyunu mevcut başkana verir. Şükür ki balaban döneminde yaşananları unutmadı kimse, esnafta unutmasın. Bile bile hala akp diye çığırtanlar varya cahilliğin dibindesiniz. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun. Bizim millete müstehak yalanmayı hakediyor.

Bir VATANDAŞ

27 Mart 2019 Çarşamba 10:11

inanmayın öyle şeyleri seçim yaklaşınca yalakalık yaparsın YAZIKLAR OLSUN Bay Yusuf

Rıfat Tekne

27 Mart 2019 Çarşamba 10:08

En çok zam veren belediyeye bak sen bırakın algı oluşturmayı da sayılı gününüz kaldı keyfini sürün.Baba yerine AKBABA desek daha doğru olur...

Yasin doru

27 Mart 2019 Çarşamba 09:43

Yumurta dayanınca böyle oluyor demek... Maaşlarımızı alamıyoruz diyen personel son ikramiyelerimiz yatmadı diye aglayanpersonel nerdesınız.

Ispartali

27 Mart 2019 Çarşamba 09:10

İstemde ağlayan işçıler nerdesiniz paralarımızı alamıyoruz emekli tazminatlarimızi alamıyoruz diye ortalıklarda konuşuyorsunuz işte tam yeri gelmiş söyleyin babanıza ödesin paralarımızı ha odemezsede bence bi mahsuru yok

sengetli

27 Mart 2019 Çarşamba 08:45

helal olsun.

gönül dostu

27 Mart 2019 Çarşamba 08:31

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN BÜYÜK BAŞKAN..AKP BELEDİYELERİNE GÖRE EN GÜZEL MAAŞI SEN VERİYORSUN..GÖNEN BELEDİYESİ AKP GİDİN İŞÇİLERE SORUN 2 AYLIK MAAŞLARI GERİDEN GELİYOR ASGARİ ÜCRET BİRDE MAAŞLAR İÇERİDE YAZIKLAR OLSUN..RABBİM SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN İNŞALLAH BABA BAŞKAN YUSUF ZİYA GÜNAYDIN..GARİBAN BABASI..

ali görmez

27 Mart 2019 Çarşamba 08:22

gülcü mh ne versin acaba merak ediyoruz başkan

Mutlu

27 Mart 2019 Çarşamba 08:02

Vay be daha neler göreceğiz yumurta dayandımı demek herşey mümkün oluyormuş saltanatın bitti yzg son kumarın bunlar son

Ali

27 Mart 2019 Çarşamba 07:32

Seçim olmazsa yüzlerine bakmazsınız.koltuk sevdası yokmu.ıspartayı batırdınız be.git artık

esnaf

27 Mart 2019 Çarşamba 07:32

hergun ayri batiyorsun gunayddiiiiiiiiiiinnnn demezlermi adama dune kadar aklin neredeydi diye sen bu milletin akli ile alaybediyorsun

Isparta İyi olacak

27 Mart 2019 Çarşamba 04:07

Veda konuşmasıdır pazartesi koltuğunu Gökmen başkana bırakıyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR