19 Mart 2024 Salı

BEN ONUN BABASI YAŞINDAYIM!

BEN ONUN BABASI YAŞINDAYIM!

Isparta

Yurt Yaptırma Birliği Yönetim Kurulu Başkanı AK Partili Belediye Başkanı Fahrettin Gözgün, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kendisinin de bulunduğu AK Partili Belediye Başkanlarını kendi makamındaki görüşmesinde kovduğu iddia etmişti.

O iddialara Başkan Günaydın cevap verdi: Yurt Yaptırma Birliği’ne üye olan Belediye Başkanlarımıza, sorunların çözülmesi ve bir an evvel yurt inşaatına başlanması için saat 13.30’da randevu verdim. Benimle görüşmeye gelmeden önce de başkanlarımız bir basın toplantısı yapmışlar. Fahrettin Gözgün bu toplantıda konuyu başka yere çekerek, “İl başkanıma yalancı diye hitap etti. Tüm belgeleri ortaya koyduğumda yalanın kimde olduğu ortaya çıkar” diyerek beni “yalancı” olmakla suçlamış.

Bu basın toplantısından sonra kendileri makamıma geldiklerinde, benim onlara hiçbir zaman “yalancı” demediğimi, daha önceki konuşmamın “ITKM’de tapu almadı, yalan söylüyor” diyen AKP İl Başkanı OsmanZabun’a cevap niteliğinde olduğunu izah ettim. “ITKM’de tapu almadı, yalan söylüyor” diyen Osman Zabun’a tapuları göstererek cevap verdiğimi, konunun kendileriyle uzaktan yakından alakası olmadığını anlattım.

Beni yalancılıkla suçlayan Fahrettin Gözgün’e, onun babası yaşında olduğumu, seçilmiş bir belediye başkanı olarak seçilmiş bir başkana haksız yere “yalancı” dediğini, bunun yakışmayacağını tam 3 kere anlattım. “Bu durumdan dolayı senin benden özür dilemen lazım” dedim. Görüşmede bulunan Uluborlu, Gelendost ve Büyükkabaca Belediye Başkanlarımız da buna şahittir.

Tüm izahatlarıma rağmen Fahrettin Gözgün bana “Bu konuda özür dilemem” dedi. Bende bunun üzerine, “Bu durumda sizinle görüşme yapma şansımız kalmıyor” dedim.

Bu şahısla, bu şartlar altında benim görüşmem mümkün değil.Ancak yurt yapılması işinin hiçbir zaman geri kalmaması lazım ve bunu derhal yapmamız lazım. Görüşmede bulunan diğer Belediye Başkanlarımıza kapım sonuna açıktır. Gelsinler konuyu kökünden çözelim. Ancak benden özür dilemeyen bu şahısla benim konuşmam mümkün değil.

Benim hiçbir partiye karşı, hiçbir belediye başkanına karşı tavrım olmaz. Saygım ve sevgim de eksik olamaz. Ben bu makamda hiçbir zaman siyaset yapmadım. Bunun en güzel örneği de geçmişte Gelendost’a döktüğümüz asfalt ve daha geçen ay Keçiborlu’ya yapılacak olan cezaevi için altyapısını yapacağıma dair verdiğim sözdür. Benim tek derdim Isparta’ya ve Ispartalılara hizmet etmek. Ben Isparta’ya yurt yapılmasını istiyor ve destekliyorum. Bunun için bana haksız yere “yalancı” ithamında bulunan ve özür dilemeyen Fahrettin Gözgün dışında tüm başkanlarımıza kapım sonuna kadar açıktır.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

HASAN

09 Aralık 2016 Cuma 12:19

YORUM ATAN ARKADAŞ İKTİDAR PARTİSİNİN BELEDİYELERİNDEN BAHSEDİYOR 2004-2009 ARASI İL BELEDİYESİ HERHALDE BAŞKA BİR PARTİDE İDİ ISPARTA SOYGUN HARİCİNDE HANGİ HİZMETİ GÖRDÜ SİZLER NE KADAR YÜSSÜZ İNSANLARSINIZ AMA ÇOK NORMAL DÜN KARA DEDİĞİNİZE BUGÜN KANDIRILMIŞIZ KIRMIZI DİYORSUNUZ ZİYA BAŞKANA HELAL OLSUN KIT KANAAT DEVLET YARDIMLARINI BİLE REDDEDİYOR VE TAMAMEN BELEDİYENİN KENDİ İMKANLARIYLA HİZMET ÜRETİYOR GÖLGE ETMEYİN BOŞUNADA HAVLAMAYIN

ali

08 Aralık 2016 Perşembe 13:50

bunu destekleyenler hizmet ediyor diyenler sizin ısparta dışına çıkmadığınız burdan belli gerçek hizmeti diğer illere gidin yani arkasında devlet olan akpli belediyere o zaman kim daha iyi hizmet ediyor görürsünüz diğer iller resmen gelişirken büyürken biz asfaltla gubbelerle müzelerle bakınıyoz

dk

08 Aralık 2016 Perşembe 14:12

BEN BÜYÜKŞERLERDEN BİRİNDE HEMDE EN BÜYÜĞÜNDE YAŞIYORUM.TARİHİ YERLER HARİCİNDE REZALET DİZ BOYU.SİZ ISPARTADA YAŞADIĞINIZDAN FARK EDEMİYORSUNUZ.

serdal

08 Aralık 2016 Perşembe 12:42

SÖZDE DEĞİL; ÖZDE BABA OLMAK LAZIM ...

yasin bugra

08 Aralık 2016 Perşembe 11:41

Belediyecilerin yorumlari yayinlamaya devam

seda

08 Aralık 2016 Perşembe 11:11

gözgün ün işi gücü yalan dolan, yalakalık, göz boyama sen 600-700 oyla muhtar olmuşun haddini bil, bidirir ler, sonun yaklaştı çırpındıkça batıyorsun...

ali

08 Aralık 2016 Perşembe 10:38

güneykent muhtarı ne yapmaya çalışıyor ....

ısparta belediyesine aday ol seçimde belde başkanı

08 Aralık 2016 Perşembe 09:34

başkanım ziya başkanım büyüksün

REŞAT

08 Aralık 2016 Perşembe 09:05

BURASI HUKUKSAL BOŞLUKLARI DEĞERLENDİREREK VEYA BİRİLERİNE YALAKALIK YAPARAK KURTARILAN BİR BELEDİYE DEĞİL. BURASI ISPARTA BELEDİYESİ VE ISPARTA İLİ SEN KENDİ İŞİNE BAK SN.GÖZGÜN BİZ KİMLERİN YALANCI OLDUĞUNU BİLİYORUZ.

Isparta bizimdir

08 Aralık 2016 Perşembe 02:10

Isparta sahipsiz değil diyen zaat senin gibi yalanları her zaman vardı ve var olacaklar şunu unutma ısparta senin gibiler sahiplenecekse hiç sahiplenmesin daha iyi ayrıca memleketi sana ve senin gibiler bırakmayın bunu unutma Ziya baskanin arkasındayız

BABANIN YAŞI

07 Aralık 2016 Çarşamba 23:18

BAŞKAN BEY YAŞIN BİRÇOK KİŞİNİN BABASI YAŞINDA OLABİLİR. BİR DE BİRÇOK İNSANIN BABASINA BENZEYİP O YAŞTA DÜRÜST OLMAYI DENESEN.

ahmet

07 Aralık 2016 Çarşamba 22:36

bomba 32 konuyu en düzgün ve şeffaf şekilde gün yüzüne çıkarttınız diğer haber siteleri örnek almalı !!!!

toktamış

07 Aralık 2016 Çarşamba 22:00

Hülle ile köy olmaktan kurtardığı beldesini, Isparta kadar büyük zannedip, haddini aşan bu toy çocuğa haddini bildiren Başkanımızı kutluyorum.

Isparta sahipsiz değil

07 Aralık 2016 Çarşamba 20:49

O makamı kendi şahsi işlerin için bakalım nereye kadar kullanacaksın Yusuf Ziya eşinle kızının gözünü doyuramadıkca yüklen esnafa...kilitli kapılar ardında yüksek makamlara sözünü verirmisin sonrada kim ben mi vermişim o sözü dersin.ıspartalı kanmıyor artık senin bu boş numaralarınaIsparta da işsizlik hat Safa'da sen heryeri park yap iş yerlerini mühürle acaba soruyorum senin yatacak yerin varmı?

atmaca

07 Aralık 2016 Çarşamba 19:19

helalin var sayın başkan, yürekten kutluyorum.... baktın olmuyor ibreti alem için en uygun yere 10-20 bin kişilik yurt temelini yusuf ziya günaydın olarak at, nasıl oluyormuş görsünler.... aday olduğun sürece seninleyiz evveallah....

Kazım Kartal

07 Aralık 2016 Çarşamba 18:47

Fahrettin Başkan büyük oynuyor. Dikkat et başkanım..

Öz ispartali

07 Aralık 2016 Çarşamba 18:38

İsparta ya ne yaptı. Diye soran bey efendi ya görme özürlüsün ya da art niyetlisin yuh bu kadar da olmaz nankörlük.

murat

07 Aralık 2016 Çarşamba 18:24

akp li olmak kibirli olmakla eşanlamlıdır.başkan özür dile demiş dilememiş ve toplantıyı sonlandırmış ...ilçe bel bşk ayar verecek değil ya ısparta belediye başkanına.tebrikler ziya başkan haddini bildirmişssin nezaketli bir şekilde

Fatih

07 Aralık 2016 Çarşamba 18:10

O makam senin ve kızının makamı değil. Projeyi kızınız çizse idi belki kapıda karşılardin

EGE

07 Aralık 2016 Çarşamba 18:04

SAYIN BAŞKANIM DİKKAT ET FAHRETTİN BEYİN MAKAMINIZDA VE KOLTUGUNUZDA GÖZÜ VAR

kamil

07 Aralık 2016 Çarşamba 17:36

sayın başkan ilk seçimde gidicisin, trafik lambasından başka ne yaptın ıspartaya

TABİ TABİ TABİ

07 Aralık 2016 Çarşamba 21:23

Sen görmüyosan Gözünede girmiyosa sayalım yazı karakterinin yettiği kadarıyla:Devasa Modern OTOPARKLAR,evleri su baskınlarından kurtaran ALTYAPI,Şehrin cadde ve sokaklara dökülen ASFALTLAR,Bir dönem önce yüksek fiyatlara ihale edilip şimdi yarı fiyatına yaptırılan ŞEHRİN TEMİZLİĞİ,Şehiriçi ulaşımı sağlayan fakat senin gibi görme özürlülerin beğenmediği MODERN OTOBÜSLER,Bir dönem önce yüksek fiyatlara ihale edilip şimdi Ispartalının özmalı olan belediyenin özmalı araç filosu yetmezse sayarız dah

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR