26 Nisan 2024 Cuma

Ben Isparta’nın mayasıyla yoğruldum

Ben Isparta’nın mayasıyla yoğruldum

Isparta

Seçim çalışmalarına doğduğu yer olan merkez Yakaören köyünden başlayan MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, merkez köy ziyaretleri kapsamında Deregümü halkıyla buluştu.

 

Halkın adamı sloganıyla seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren MHP Milletvekili Aday Adayı Hüseyin Uçman, Deregümü köyünde seçmenle buluştu. Ziyarette MHP İl Başkan Yardımcısı Ramazan Kabalak, Merkez İlçe Başkanı Vedat Yılmaz ve Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz da hazır bulundu. Deregümü köyünde ilgiyle karşılanan Hüseyin Uçman, neden milletvekili olmak için bu yola çıktığını anlattı. Kendisinin bu toprakların çocuğu olduğunuve Isparta’nın mayasıyla yoğrulduğunu belirten Uçman, hemşerilerinden destekistedi.

 


7 Haziran’ın sıradan bir seçim olmadığını belirten Uçman, “Türkiye’nin umudu MHP’dir. Türkiye ya bölünmeye giden yolu ya da mili birilikve beraberlik yolunu oylayacak. Türkiye’nin bağımsızlığının, demokratik hukukdevletinin garantisi MHP’dir. Onun için bu seçimler çok önemli. Ben de bupartinin bir neferi olarak MHP’yi iktidara taşımak için elimden gelinyapacağım. Sizler de asla umudunuzu kesmeyin” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ulkucu

24 Mart 2015 Salı 18:24

sana secimden sonra psikolog gonderem dicem ama gerek yok danismanin halleder

mehmet

24 Mart 2015 Salı 18:16

iyi bir kadro kurmuş :) hayır birde il yönetiminde :D

paralel

24 Mart 2015 Salı 17:50

az kaldi yalan haberden sikayetci olacam ama halkin adami mi bu adam

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR