25 Nisan 2024 Perşembe

BEN ELEKTRİK DİREĞİ DİKMEYİ BİLMİYORUM AMA HUKUKTAN ANLIYORUM

BEN ELEKTRİK DİREĞİ DİKMEYİ BİLMİYORUM AMA HUKUKTAN ANLIYORUM

Isparta

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ‘hukuktan anlamıyor, hukuk dışı konuşuyor’ diyen MHP İl Başkanı Nail Bayram’a cevap verdi: Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye...

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ‘hukuktan anlamıyor, hukuk dışı konuşuyor’ diyen MHP İl Başkanı Nail Bayram’a cevap verdi: Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar.

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Gökmen Gökmenoğlu, ITKM konusunda kendisini ‘hukuk dışı konuşmakla’ suçlayan MHP İl Başkanı Bayram’a cevap verdi. Seçim çalışmalarını sürdüren Gökmenoğlu, Isparta’ya ‘hukuk elinin’ değmesi gerektiğinin altını çizdi. Gökmenoğlu, şöyle konuştu:

“22 yıldan beri ITKM’yi açamayanlara ‘biz burayı açacağız’ dedik. Dediler ki açamazsın. ‘Sen hukuk bilmiyorsun, hukuktan anlamıyorsun’ dediler. Diyen arkadaş MHP İl başkanıydı. Ne iş yaptığını merak ettim, elektrik direği dikiyormuş. Ben elektrik direği dikmeyi bilmiyorum ama hukuktan anlıyorum. Bakın bu ile artık bir hukuk elinin değmesinin zamanı geldi. Ağız birliğiyle açılamaz diye canlı yayın yapanlar, şimdi ITKM’yi biz açacağız diye bas bas bağırıyorlar. Demek ki 22 yıldan beri açılamayan burası açılabilirmiş. Bakın orada 735 tane dükkân var, açsak Isparta’da dükkân kiraları düşecek, en az 2000 kişi istihdam edilecek.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İyi olacaktı

27 Ocak 2019 Pazar 06:42

Saçmalıyorsun ama gökmen abi sende boş çıktın

Ispartalı

24 Ocak 2019 Perşembe 23:30

Sen anlamazsın bu işlerden maden hukukcusun neden itkm yi neden çözmedin ısparta sevdalılısın neden yapmadın onun açıkla sen önce kamaoyuna sen ne anlarsın bu işler icra ile olmaz bırak herkez işini yapsın

esnaf

24 Ocak 2019 Perşembe 17:12

elektrik direği dikmek zordur ama avukatlık yapmak çok kolay herşeye verilecek cevap hazırdır.

Savlı Oduncu

24 Ocak 2019 Perşembe 14:09

Sav Kasabası IYI parti adayının açıklanması için çalışmalar devam ediyor.Belde teşkilatı ve kadın kollarından aday belirleme çalışması yapmaları için gereken talimatın verildiği ve en kısa zamanda Belediye başkan adayının çıkarılacağı gelen duyumlar içinde. Seçimlerin Sav Kasabasında AK Parti, SP partisi,CHP partisi ve IYI parti arasında geçeceği belli oldu.

NORTH-CAROLINA-dusKY

24 Ocak 2019 Perşembe 10:30

cool math blue blox 2 Logic Argument and HEMA RestrictingInsuranceCoverageof CANADIA CAR BACK TO CANADA Health Insurance lancel saclancel sac

Nedir bu kibir?

23 Ocak 2019 Çarşamba 20:32

Milletine, işçisine üst perdeden bakan ! Milletleri aşağılayan, düşkünü küçümseyen, vatanından göç etmek zorunda kalan suriyelileri " duraklara tv koyarsanız , suriyeliler çalar!" diyerek göçmeni hakir, Elektirik direği dikmeyi hor gördüğünü ima eden birine bu millet oy vermez! VeNede Ispartalıyı sadaka alacak kadar fakirleştirip, kamunun herşeyini zengin kapitalist sermaye peşkeş çekecek kapitalist sermaye işbirlikçilerine oy vermaz Isparta halkı! Bu yüzden ikinizde Yzg tek rakip görüyorsunuz!

ÖZKURT

23 Ocak 2019 Çarşamba 19:40

Çenesi çok değil iş yapacak adam lazım bize. Tenekeye de vurdun mu çok ses çıkar ama içi boş dur. konuşuyorsun ama boş konuşuyorsun. anladın mı, bu işler garibanin eve icra ****ürmeye benzemez bakıyorum da zorlanıyor sun.

biz ülkücüyüz

23 Ocak 2019 Çarşamba 18:01

Defile mi var seçim mi var. resim defileye uygun, anlaşılan hilal bıyıklı kardaşlarım da hata yaptıklarını anlamışlar,formatladığım beynim üç hilali görünce geri dönüyor

tayfun köroğlu

23 Ocak 2019 Çarşamba 16:39

demek ki sen gerçek bir ıspartalı değilsin. maden bunca sene baro başkanıydın neden hukukun gücünü kullanıp bunu çözmedin? illa bi yere aday olup şov mu yapmak lazım. yazık ediyorsun gökmen bey. bu ısparta halkı bu sıkıntıları yaşıyor evet, ama kalkıpta üzerinden siyaset yapılmamalı...

hasan

23 Ocak 2019 Çarşamba 16:15

çok üfürüyorsun be başkan.biraz inandırıcı ol.

Hukuktan anlıyormusun?

23 Ocak 2019 Çarşamba 16:02

Hukuktan anladığını idda ediyorsunda , suriyelilere hakaret etmen hangi kukuka uygun? İnsanları mesleklerinden dolayı aşağılama imasında bulunman hangi hukuka uygun? Mesala insan hak ve hukukuna uygunmu? Suriyelilerden özür dilemelisin!!!

Vicdan

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:24

Fotoğrafta ülkücü var mı ,göremedim de....

Kişi kazdığı kuyuya düşermiş ya!

23 Ocak 2019 Çarşamba 15:02

Ak parti vekilleri bunu açtırmayarak Yzg zarar vereceklerini zannettiler!!! Halbuki bu itkm sadece Ispartada milletin burnundan getirdikleri ak belediyecilik döneminde yapılan zulümleri hatırlatarak, sadece ak belediyeciliği bir daha Ispartada kazanmasını engelledi! haberleri yok. Hele şu anda kayyumların vekillerle görüşüp, belediye başkanı ile görüşmemiş olmaları! Bu iş bitirmeyen vekiller olduğunun delili .

Irkçı? Meslekleri aşağılayıcı?

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:46

"Önce özünü güzelleştir ki, dil öz'ün aynısıdır! Öz'ünde ne varsa dilinden o dökülür!" Önce suriyelileri " duraklara tv koyarsanız suriyeliler çalar!" diye sûriyelileri hem suçlu ilan ettin hem aşağıladın. Yönetimin göçmen politikalarını eleştirebilirsiniz saygı duyarım, ama Allah'ın yarattığı insanları ırkları ve çaresizlik nedeniyle göçmen olup düşkünlükleri yüzünden aşağılamak hiç bir insanın haddi değil, hele birde hukukçu olmakla övünen birine bu ırkçılığı yapması kendini ne duruma düşürür?

Yusuf

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:13

Yusuf başkana kurulan tuzak itim ama yemezler fetöcüler verdiler onlar değilmi çıkmaza sokanlar kayyum ne duruyor yapsın elinden alanımı var başkan tükçe anlatıyor ne istiyorlarsa verelim diyor birici seçilen ile laf edenler hiç utanmıyorlar oyum akp li olarak yusuf başkana vizyon var başkanda yadığerleri boş palavra yemezler

akif

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:11

habire makam aracı sayıklıyorsun baro başkanı iken neden makam aracı kullandın.

Okumuşsun hukukçu olmuşsun....

23 Ocak 2019 Çarşamba 14:05

Ayıp ayıp ! İnsanları mesleklerine, ırklarına göremi değerlendirip, **** âşikar âşağılamalara gidiyorsunuz yazık! Geçendede hiç alakasız bir şekilde "duraklara tv koyarsanız, Sûriyeliler çalar!" diyerek sûriyelileri hırsız ilan ederek aşağılamıştınız! Şimdi Nâil Bayramı "Elektirik direği diken adam beni eleştirecek kulvarda değil!" imalarınız hiç olmadı bayım, sizin ne derece hukukçu olduğunuzu ortaya koymuş! Yazık ettiniz kendinize çok yazık! İnsanları aşağılayan birine oy veremeyiz artık !!!

Adil

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:55

yıllardır baro başkanlığı yaptın.bir baro başkanı olarak bir hukukçu olarak neden el atmadın sayın başkan.adama sormazlarmı.

Asıl soru?

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:52

Oradaki 735 dükkan kimin???? Bir akrabam oradan 6 dükkan aldığını söylüyor!!! Oradaki dükkanlar belediyeninmi, kadıoğullarınınmı, yoksa kadıoğulları millete sattığı doğrumu?? Siz dükkan kiralarının ucuz olacağı kanaatine nereden vardınız, o dükkanların kiralarını sizmi belirleyeceksiniz???

Direk dikmeyi bilmiyen?

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:44

Eyvah eyvah! Ispartaya bir çivi çakamam ama hukuki problemlerini çözerim demiş resmen! İyide o zaman sen baroya dön, Isparta belediyesine mimâri iş bilen adam lazımki, memleketi imar etsin!

Isparta

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:40

Açsaydın, şimdiye kadar hukukçu değilmiydin?

Isparta ITKM den ibâret değil!

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:39

Proje yapamam diyor resmen! Madem hukukçu eli değmesi gerekiyor, senelerdir Yzg hukuk yoluyla uğraşıyor! niçin çözülmedi o vakit! Hukukçu belediye başkanı olması gerekmez, ihtilaflı meseleri hukuk alanında hukuk çerçevesinde çözmesi gerekir! Şehrin imarı içinde bir mimar gerekir, biz bu sebeble seni baroya Yzg Ispartaya başkan yapacağız inşêellah!

istiklal

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:29

Başkan nasip olurda inşallah seçilirsen , güneş ıspartadan doğsun .Bir il nasıl adil , aklı selim , şeffaf ve dürüstçe yönetiliyor herkes görsün.. yeter bıktı artık bu halk hep bana hep banacılardan , menfaatini halktan milletten üstün gören kokuşmuş zihniyetten..

kutgi

23 Ocak 2019 Çarşamba 13:23

daha mahkemeler orada git de açtırt o zaman

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR