25 Nisan 2024 Perşembe

BELEDİYEMİZ HER DAİM YANIMIZDADIR

BELEDİYEMİZ HER DAİM YANIMIZDADIR

Isparta

Bugün bazı yayın organlarında çıkan Amatör Spor Kulüplerine Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın hiç destek vermediği haberleri üzerine Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erhan Oturak'tan yalanlama geldi.

Yaptığı açıklamada; Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu kurulduğu günden bu yana özellikle benim başkanlığım döneminde hiçbir şekilde federasyonumuz siyasete alet olmamıştır. Çünkü sporun siyaseti rengi, dili, mezhebi bulunmamaktadır. Isparta Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna bağlı 94 spor kulübümüz bulunmaktadır. 48 tanesi Türkiye Futbol Federasyonuna tescilli olup, 17 Bin civarında lisanslı sporcumuz bulunmaktadır. Amacımız Isparta gençliğini spor alışkanlıkları kazandırmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için tüm kulüplerimiz seferber olmaktadır.  Bazı yayın organlarında çıkan haberlerle ilgili ne federasyon başkanlığı ve yönetimimin bir ilgisi ve alakası yoktur. Hiç bir şekilde ne belediyemize ve diğer kamu kurum kuruluşlara karşı sitemimiz bulunmamaktadır. Çünkü her daim tüm kurum ve kuruluşların desteğini almaktayız.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ferman

05 Ocak 2019 Cumartesi 09:17

bir insan sevmediği eleştirmek için bu kadar sacpma yorumlar mı yapoar tavukmu yumurtadan yumurtamıu tavuktan dsds ve başkan adlı yorumcu siz psikologa gorunun bu kadar kendinizi düşürmeyin

Isparta

04 Ocak 2019 Cuma 21:05

Bence yalan söylüyor

Ayhan

04 Ocak 2019 Cuma 21:04

Başkan yoluna devam et sizlere başarılar dilerim

Müfterilere cevap vermiş!

04 Ocak 2019 Cuma 18:38

Adam gâyet tarafsız, nankörlük etmeden dürüstçe doğruları söylemiş! Çamurcu iftiracılar, kendi iftira çamurlarınızda boğulun.

Dsds

04 Ocak 2019 Cuma 18:08

O zaman belediyeden gelen paraları sen yada kulüp yöneticileri yiyor, takıma topçulara para veren yok

Başkan

04 Ocak 2019 Cuma 17:39

Senin gibi bir başkan istemiyoruz artık .sen bizim için hükümsüz sün korkak

KAMİL

04 Ocak 2019 Cuma 17:00

Erhan Oturak, belediye kaç yıldır kulüplere yardım etmiyor bunu bizden daha iyi biliyorsun. Kendi adına açıklama yapmışsın merkez ve ilçe kulüpler bu konuda müzdarip

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR