19 Mart 2024 Salı

BELEDİYE BİNASINA 54 METREKARELİK DEV ANDIMIZ PANKARTI

BELEDİYE BİNASINA 54 METREKARELİK DEV ANDIMIZ PANKARTI

Isparta

Danıştay 8. Dairesi ilköğretim okullarında okunan "Öğrenci Andı"nın kaldırılmasına yönelik hükmü iptal etti. Danıştay kararı tartışılırken Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’dan dikkat çeken bir hamle geldi. Günaydın’ın talimatı ile belediye hizmet binasına üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafı ve Andımızın yer aldığı 54 metrekarelik pankart asıldı.

“ANDIMIZA MİLLET VE BU MİLLETİN ÇOCUKLARI SAHİP ÇIKACAKTIR”

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın konuya ilişkin yaptığı değerlendirmesinde şu görüşlerde bulundu:

“Özünü, yetişmesini çocuklarımıza da hatırlatan ve öğreten Andımızı belediyemizin hizmet binasına astık. Bunun kaldırılması bile Türk Milleti olarak üzücü bir konudur. Hatta bunun tartışılması, mahkemeye verilmesi, tekrar mahkemenin kazanılması bile millet olarak bize bu züldür. Mahkeme kazanılmıştır. Bende mahkeme kazanıldığı an bu andımızı astım. Türk’üm, doğruyum, çalışkanım, ilkem küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak demenin ne suçu var. Bu bizim kendi milli özümüzü çocuklarımıza ilkokul çağında yön veren bir andımız. Çok şükür ki, bundan sonra bu andımızı daha kuvvetli bir şekilde, gür bir sesle millet ve bu milletin çocukları sahip çıkacaktır. Bu konunun şu ana kadar yasaklanmış olması bile üzücüdür ve esef verici bir konudur. Bu tartışma konusu değildir. Bu biziz, Türk Milletidir bu andımız. İnşallah bundan sonra ülkemize ve milletimize çocuklarımızın her sabah okuyacağı bu andımıza tekrar kavuştuğumuza, tekrar buluştuğumuza çok seviniyorum. Ülkemize, milletimize hayırlı olması temennisinde bulunuyorum”

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Can

22 Ekim 2018 Pazartesi 16:22

Küçük kişiler böyle yaparlar. Artık büyüme vakti gelmedimi sayın başkan, üç dönem dahamı gerek?

Haldun

22 Ekim 2018 Pazartesi 11:20

Birisi çıkmış andımıza karşı çıkmak vatan hainliğidir diyor.Olurmu kardeşim.özgürlük var bu memlekette herkes istediğini söyler.PPK da andımıza karşı çıkıyormuş ta falan da filan da zart da zurt da.MHP liler cumhur ittifakı niye kuruyor o zaman.

Hasan

22 Ekim 2018 Pazartesi 11:19

Cumhurcu yiğitler.Andımıza bazıları karşı çıkıyormuş.Kimler karşı çıkıyor.Bir araştırın.Andımıza karşı çıkanlarla cumhur ittifakı yapacakmısınız ? Sizi gidi cumhurcular sizi ne yaptığınızı sizde bilmiyorsunuz.

Deli Fişek

22 Ekim 2018 Pazartesi 09:40

Vay bee. Gerçekten büyük iş yapmış. Hadi seçimlerde hepimiz yzg ye oy verelim

Tarık

22 Ekim 2018 Pazartesi 09:28

Hdp ile akp karşı çıkıyormuş ? Ne olacak cumhurcular ?cevap verin ötün bakalım bülbüller

İsmail

21 Ekim 2018 Pazar 23:32

Kahrolsun faşizm-İrkçılık, yaşasın evrensel insanı değerler.

BİLGE KAĞAN

21 Ekim 2018 Pazar 18:06

HELAL BE BAŞKAN,TÜRKÜZ İŞTE VAR MI ÖTESİ ,TÜRKLÜK DÜŞMANLARI KAHROLSUN,KANDİLİN İTLERİNİ, TANRI DAĞININ BOZKURTLARI BOĞACAK ELBET.

Vatandaş

21 Ekim 2018 Pazar 12:37

Kimilerinin hoşuna kimilerinin zoruna gidiyoruz bakıyorum

DENİZHAN GÜRORDU

21 Ekim 2018 Pazar 12:27

BU PANKARTI ÇEKEMEYENLER YA ANDIMIZI KALDIRILMASI İÇİN BASKI YAPANLAR YA DA O TALEBİ YERİNE GETİRİP KALDIRANLARDIR, ZORUNA GİDENLER KALDIRILMASI İÇİN UYGULAYAN VE UYGULATANLARDIR, TEŞEKKÜRLER BAŞKANIM DİK DURUŞUN YETER,--- joseph ADLI ZİGOT, ŞİMDİ SİYASİLERİN ATALARINI SAYDIRSAM KENDİNDEN KANINDAN ŞÜPHE DUYARSIN, EDEPLİ OL ADAM OL.

Ali

21 Ekim 2018 Pazar 12:20

Önce şu merko otoparkın kime ihale edildiği,kaç lira verildiği,otoparkın heryerinin döküldüğü,koktuğu,şarıl şarıl su sızdırdığı,tavanları ve kolonlarının çürüdüğü yapan kişiden bunların parasının alınıp alınmadığı,Habib çavuş ilişkisinin olup olmadığı,ihaleyi alana paranın nasıl ödendiği,eksik imalatın nasıl tam gibi gösterildiği ve bu kamu haklarının nasıl ve kimler tarafından nasıl yenildiğini açıklayın.aslan yürekli bozkurt olan bunu açıklar.hadi yiğitler bekliyoruz.yiğitliğinizi görelim

Joseph Morning

21 Ekim 2018 Pazar 12:00

Bu ülkede Atatürkçülügünü ve Türklügünü ön plana çıkartanların geçmisine kökenine bir bakın! Atatürk sayesinde devleti ele gecirdiler onun sayesinde ayaktalar! Rumelili Yılanlıoglu Musa'nın torunu Yusuf yalan mı?

Isparta Evladı

21 Ekim 2018 Pazar 11:15

Ne Mutlu Türk’üm Diyene. Teşekkürler Sayın Başkan... hergün o sogukta biz andımızı nasıl okuduysak. Ecdadımızda içinden gelerek okuyacaktır elbet. Yasasın Türk Milleti

Hasan

21 Ekim 2018 Pazar 10:06

Halkın parası zaten iç ediliyor du bu pankartlar da sanatçılar da atık su dan olsun

Misafir

21 Ekim 2018 Pazar 07:04

İlkokul çocuklarına doğruyum çalışkanım diye hergün bağırtmaya gerek yok zaten onlar en temiz en masum olanlar. Okunacaksa hergün belediyenin önünde çocuklara değil büyüklere okutulmalı.

Halbuki!

21 Ekim 2018 Pazar 00:50

Okullarda andımız öğreyilsin, fakat her gün ibâdet gibi okutulmasına ne gerek var, hadi okutulacak o kar kış kıyâmette çocukları andımız okunmadan okula almamak ayrı bir işkence değilmi ! İllaki Okutulacaksa sınıflarda okutulabilir!

Mustafa Kemal

20 Ekim 2018 Cumartesi 23:17

80 doğumluyum,andımızı soğuk kış günüde olsa söylemek için neler vermezdik keşke sıra bize biran once gelip her kelimeden sonra tüm okuldaki öğrencilerin sana eşlik etmesi beni hem gururlandirirdi be ozguvenim tam manasiyla nirvanaya ulaşırdı. Türküm,doğruyum,caliskanim demenin nesi yanlış hala anlamış değilim.

TÜRK MİLLETİ

20 Ekim 2018 Cumartesi 22:14

YAŞASIN TÜRK MİLLETİ...NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ..........

Ali GÜNIŞIK

20 Ekim 2018 Cumartesi 22:13

54 metrekare bizim evden büyük :)

ISPARTA

20 Ekim 2018 Cumartesi 21:54

Yahu sabahın ayazında o çocukları bekletmeye ne hakkımız var ki zaten bu millet Andımız ile okuyan Can DÜNDAR gibi vatan hainlerini de gördü mesele andımız da değil Andımız ı eleştireceğimize Eğitim sistemini eleştirsek vatan ve millet için daha faydalı oluruz.

İsme gerek yok anlayan anlar

20 Ekim 2018 Cumartesi 21:47

Bir şehit tabelasını diktiremeyen başkan 54 metrekarelik afiş yaptirabiliyormuş....yazıklar olsun. Bir sey demiyorum Allahim şahittirki bu derebeyligin kalmayacak ...

Acaba nereden ekmek çıkar :)

20 Ekim 2018 Cumartesi 21:35

Neler neler kimlerin elinde oyuncak oluyor. Ucuzlukta sınır yok

Asena

20 Ekim 2018 Cumartesi 21:19

Bu ne sığ bir düşünce hemen reklam yapın ucuz hareketler bunlar

Murat Can

20 Ekim 2018 Cumartesi 20:21

Tebrik ederim

Hülagu

20 Ekim 2018 Cumartesi 19:22

Akp liler iyi okusun !!!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR