29 Mart 2024 Cuma

BELEDİYE BAŞKANI TUNA'DAN MESAJ

BELEDİYE BAŞKANI TUNA'DAN MESAJ

Isparta

Uluborlu Belediye Başkanı Aziz Tuna, göreve gelişinin 1. yılı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Tuna açıklamasında; "2019 yılı 31 Mart yerel seçimlerinde sizlerin teveccühü ile Uluborlu Belediye Başkanlığına seçildim. Göreve geldiğimiz gün itibariyle siyaset gömleğimizi çıkarıp memleketimiz için canla başla çalışmaya başladık. Herkese eşit muamele etmeye özen gözterdik.

Kadirşinas Uluborlu halkının şahsıma duyduğu güvene layık olmak için aradan geçen 1 yıl boyunca ekip arkadaşlarımla birlikte yoğun tempo içerisinde çalıştık. Ömrüm boyunca "Halka Hizmet Hakk'a Hizmettir" anlayışıyla hareket ettim ve bu düsturla çalışmalarımıza devam edeceğim. Medeniyetlerin beşiği, tarih ve kültür kenti olan ilçemizin tüm Türkiye'de ve dünyada tanınan bir kent olması için çalışmalarımız devam edecek.

31 Mart yerel seçimlerinin yıl dönümünde ilk günkü aşkla hizmet üretmeye ve Uluborlulu hemşehrilerimizin refahını daha yukarıya taşımak için tüm gücümüzle çalışacağız. Uluborlu için daha yürüyecek çok yolumuz var. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi devamlı kılsın. Bir ve beraber olduğumuz sürece tarihimizden aldığımız kudretle çok şükür ki her şeyin üstesinden gelecek güçteyiz" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

MARDİN/47

02 Nisan 2020 Perşembe 14:46

EYYYYYYYYYYYY MÜSLÜMAN TÜRK-İSLAM EVLADI. DEVŞİRMELER SİZİ DEVŞİRMEDEN AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN .

Yalnız Kurt

02 Nisan 2020 Perşembe 13:36

Yolun açık olsun başkan 15 yıllık hasarı zor tamir edersin.

JAMER. MİKSER

01 Nisan 2020 Çarşamba 20:15

chp,hdp,sp,ip,perinçekçilerden ALIŞ VERİŞ ETME,İŞ VERME,AVLUYA KOYMA,MUHABED ETME ,SALLA ĞİTSİN. CORONA DERESİNE VEL VEL DERESİNE ğitsin

Mehmet

01 Nisan 2020 Çarşamba 19:44

Hizmet için var. Nasrullah için dükkan bile yaparız. Partizanlık bitmiyor. Arabalı mustafa niye istifa ettim. Dağ fare doğurdu .

Cenk

01 Nisan 2020 Çarşamba 19:22

Aziz bey gelir gelmez işçilerin ekmeğiyle oynadın sana hakkımı helal etmiyorum

Çoban

01 Nisan 2020 Çarşamba 17:23

Allah yolunu açık etsin..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR