02 Mayıs 2024 Perşembe

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI KENDİNİ TANITTI, PROJELERİNİ ANLATTILAR

BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI KENDİNİ TANITTI, PROJELERİNİ ANLATTILAR

Isparta

Ak Parti İl Başkanlığı, Isparta Belediye Başkan aday adayları için teşkilat ile tanışma programı düzenledi.

Ak Parti İl Başkanlığı, Isparta Belediye Başkan aday adayları için teşkilat ile tanışma programı düzenledi. Aday adayları İl Yönetim Kurulu, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel Meclisi Merkez İlçe Grubu ile Belediye Meclis grubu ile ayrı ayrı bir araya geldi. Aday adayları teşkilat tanıtma programı kapsamında kendilerini tanıttılar, projelerini anlattılar, neden aday olduklarını açıkladılar.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

sanayi

19 Kasım 2018 Pazartesi 08:57

halka sordunuzmu acaba yzg yi tek yıkacak aday kim diye tabiki başdeğirmen gidinde sorun sanayi ye..sayınzabunu istemiyorlar avukat dye..başdeğirmen patronsa suç mu işlemiş .herkese selamverir düğüne cenazeye gider....denemesi bedava..

Ismail

18 Kasım 2018 Pazar 13:59

AK PARTININ ICINDE MHP KAZANSIN DIYE CALISAN BIR GRUP VAR. GORECEKSINIZ ADAY BELLI OLDUGUNDA MHP NIN HIC CALISMASINA GEREK OLMADAN YINE KAZANACAAAAAAAKK

halkın içinden

18 Kasım 2018 Pazar 01:53

sezgin gülatan

meryem tüzün

18 Kasım 2018 Pazar 00:27

daha bize verdiğiniz sözü tutmayan Ali Bolat orda öyle oturup Güler'sin tuzun kuru cunki

ISPARTALILAR.

17 Kasım 2018 Cumartesi 22:43

FAKİR ADAYI ÖBÜR DÜNYADA. EN DÜRÜST ÇALISKAN HALKIN HERKESİMİNDEN OY ALACAK ADAYI SEÇMEKTE HALKTAN. BU DÜNYADAN BULABİLİRSİÑİZ. ISPARTAM VERECEGİN ADAY SENİN BAGRINDAN ÇIKAN SENİ 5 YIL YÖNETECEKTİR.

Ispartalı

17 Kasım 2018 Cumartesi 22:07

Şükrü aday olursa bir Ak partili olarak oy vermem. Halktan biri olmalı, zenginlerin elitlerin adamı olmamalı...

Tarkan Ç

17 Kasım 2018 Cumartesi 22:01

Bolat'ın aday olmasının Zabundan bir farkı yok. Kalabalıkla gelip adaylık başvurusu yapmaya benzemez bu iş. Başdeğirmenci olabilir ama bizim isteğimiz CHP den ve MHP den oy alabilecek vitrinde yeni bir yüz Sezgin GÜLATAN neden olmasın? Esnaflıktan geliyor Muhtarlık tecrübesi var ve halkın içinden.

Isparta

17 Kasım 2018 Cumartesi 16:28

YA ŞÜKRÜ YÜ ADAY GÖSTERİR. YA GÜNAYDIN DİYOR PARTİLİ VE ISPARTALILAR.

Esnaf

17 Kasım 2018 Cumartesi 14:06

burada tek başkan olacak insan şükrü başkan başkası yalan ziya başkanı sadece şükrü başkan salar koltupundan gerisi boş eğer ankara da uyuyan vekillerimiz bir iş çevirmezler ise şükrü başkan olur bu araya o sol tarafta oturan arkadaş sanki adayları o belirleyecek gibi oturuyor yakışmamış itici işte bu yüzden il teşliatından birşey olmuyo

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR