26 Nisan 2024 Cuma

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, Yönetim Kurulu Kararı ile görevden alındığına dair yapılan haberlere Torosgaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Erdemci’den açıklama geldi.

Isparta

Torosgaz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurullah Erdemci’nin işte o açıklaması ;

Değerli Isparta Basın Temsilcileri; 24.11.2015 tarihindeIsparta basınında Torosgaz A.Ş. Genel Müdürü Sayın Oktay KÜP' ün hakkında sürdürülmekte olan bir soruşturma nedeniyle Torosgaz A.Ş. Yönetim Kurulu tarafından görevinden alındığı yönünde haberler yayımlanmıştır. Torosgaz A.Ş.Yönetim Kurulu bu konuyla ilgili herhangi bir toplantı yapmamış ve herhangi bir karar da almamıştır. Bu konuda böyle bir haber yapılmasını şirket Yönetim Kurulu Başkanı Cevat GÜVEN tek taraflı hareket ederek sağlamış olup Cevat GÜVEN' in şirketi tek başına temsil kabiliyeti yoktur. Torosgaz A.Ş. kurumsal kimliği ile şirketimiz nezdinde çalışan herhangi bir personelin hakkında soruşturma açılması yürütülmesi, açığa alınması dahil tüm işlemler ancak veancak Yönetim Kurulu Başkanı Cevat GÜVEN ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şahsımın (Nurullah ERDEMCİ) müştereken vereceği karar / atacağı imzaları ile gerçekleştirilmesi mümkündür. Kaldı ki Sayın Oktay KÜP hakkında şahsıma yada diğer yönetim kurulu üyelerimize herhangi bir şikayet yada soruşturma açılması yönünde bir bilgi de ulaşmış değildir. Ayrıca bu konu ile ilgili olarak Cevat GÜVEN ekli ihtarname ile yasal yollardan uyarılmış olup gerekli yargı müracaatları da ayrıca yapılacaktır.

Konu kamuoyunun dikkatine sunulur.

NURULLAH ERDEMCİ TOROS GAZ A.Ş.

Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalı

25 Kasım 2015 Çarşamba 22:24

adam 1 yıldır çünüre doğal gaz hattı döşemedi. alma mazlumun ahını derler

Rıfat Yaşar

25 Kasım 2015 Çarşamba 17:56

Sayın MAHMUT AKSUOktay Küp'ün bu şehre telefi edilemeyecek sıkıntılar yaşatmıştır. Isparta halkı ondan memnun değildir. Adı kirlenmiştir.

MAHMUT AKSU

25 Kasım 2015 Çarşamba 18:41

Sayın Rıfat bey bir insanı sevmeyebiliriz. Belki işimizi biraz geciktirmiş bize torpil yapmadığı için hoşumuza gitmeyebilir. ama bu bir insanı hırsız konumuna ****k için geçerli bir gerekçe değildir. Isparta halkı neden memnun değil bunu söylersen ben bunu bilmiyordum deyip sana hak verebilirim belki. halk haklı ise

MAHMUT AKSU

25 Kasım 2015 Çarşamba 16:21

Gazetelerde insanları karalamaya yönelik bu kadar kolay bir yazı yazılmamalı. İnsanların onuru ve şerefi bu kadar kolay hedef alınmamalı. Kaldıki böyle bir haberle oktay beyi yaralamak veya vurmak mümkün değildir. Kişiliği ve karakteri buna uygun değildir. Yaşantısı bellidir. yüzünün akı ile bu iftiradan aklanır daha güçlü olarak ıspartaya hizmet etmeye devam eder.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR