29 Mart 2024 Cuma

BEBEĞİNİ ÇUVALA KOYUP BOĞAN ANNEYE MÜEBBET İSTEMİ...

Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde 8 Temmuz günü evinde doğurduğu kız çocuğunu bir çuval içerisinde mezarlığa bırakarak boğularak ölmesine neden olan tutuklu anne 23 yaşındaki F.E. için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

Isparta

Burdur'un Gölhisar İlçesi'nde 8 Temmuz günü evinde doğurduğu kız çocuğunu bir çuval içerisinde mezarlığa bırakarak boğularak ölmesine neden olan tutuklu anne 23 yaşındaki F.E. için ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istendi.

 

7 Temmuz günü rahatsızlanarak Gölhisar Devlet Hastanesi'ne giden F.E.'ye yapılan muayene sonucu hamile olabileceği söylendi. Ultrason çektirmeyi kabul etmeyerek hamile olmadığını söyleyen genç kadın, hastaneden ayrıldı. F.E. ertesi sabah yoğun kanama nedeniyle Gölhisar Devlet Hastanesi'ne geldi. Doktorların yaptığı muayenede F.E.'nin en az 7- 8 aylık bir bebeği dünyaya getirdiği anlaşıldı.

Doktorlar tarafından polise bilgi verilirken sorguya alınan F.E., kız çocuğunu evinde doğurduğunu ve daha sonra bir çuval içerisinde kardeşine vererek atmasını istediğini itiraf etti. F.E'nin sorgusunun ardından harekete geçen polisler, Konak Mezarlığı'nda bebeğin cesedini buldu. Antalya Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi sonucunda 'Canlı olarak doğduğu tespit edilen yeni doğan kız bebeğin ölümünün çuval içine konulmakla gerçekleşebilir şekilde havasız kalma sonucu meydana geldiği' şeklinde rapor tanzim edildi.

Tutuklanan F.E. ile tutuksuz yargılanan kardeşi 18 yaşındaki H.E. ve annesi 40 yaşındaki S.E. hakkında Burdur Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı. - Burdur

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

YRM

19 Aralık 2014 Cuma 11:32

BÖYLELERİ İDAMI HAK EDİYOR AZ BİLE...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR