19 Mart 2024 Salı

BAYRAMDA HAVALAR NASIL OLACAK! BAKAN AÇIKLADI...

BAYRAMDA HAVALAR NASIL OLACAK! BAKAN AÇIKLADI...

Isparta

Hava sıcaklıkları Ramazan Bayramı  tatili süresince artarak yurt genelinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredecek. Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu "Yurt genelinde bayramın  yağışsız, sıcak ve güneşli geçmesini bekliyoruz" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünce, hava  sıcaklıklarının Ramazan Bayramı tatili süresince artarak yurt genelinde mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden aldığı bilgiye göre,  bayram tatili süresince yurdun kuzey kesimleri yüksek basınç merkezinin, güney kesimleri ise Basra alçak basıncının etkisinde kalacak. Yurt genelinde bayramda  yağış beklenmiyor. Bütün bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıkları bayram tatili süresince artarak yurt genelinde  mevsim normallerinin 3-6 derece üzerinde seyredecek. Bayram tatili süresince bazı merkezlerdeki en yüksek hava sıcaklıkları  şöyle olacak: Ankara,İstanbul ve afyonkarahisar 30-33, İzmir, Adana ve Antalya'da  34-37, Samsun, Trabzon ve Erzurum'da 25-28,Diyarbakır ve Şanlıurfa'da 39-42  derece.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yaptığı açıklamada, ramazan ayı boyunca yurdun büyük bir kısmında havanın yağışlı olduğunu anımsatarak, "Ramazan ayında hava sıcakları da mevsim normallerinin 3-5 derece altında seyretti. Bayrama girişimizle birlikte özellikle perşembe gününden  başlayarak sıcaklıklar artarak mevsim normallerinin üzerine çıkacak. Yurt  genelinde bayramın yağışsız, sıcak ve güneşli geçmesini beliyoruz."  değerlendirmesini yaptı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ad

21 Haziran 2017 Çarşamba 16:27

sizden rica ediyorum bunu haber yapın !!!il dışından misafirim geldi ve Batıkent mahallesinden çarşıya giderken yolda rahatsızlanmış. eski devlet hastanesinin tabelası sökülmediği için oraya gitmiş kapalı. ordan tarif etmişler Özkanlardan inerken gülkent devletin önüne gelmiş yazıyı görünce yine girmiş yine kapalı !!!! bu memlekette yabancıların gelip de hastane arayacağını ve tabelalar yüzünden eski hastanelere gidebileceklerini bir tek ben mi düşünebiliyorum ?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR