29 Mart 2024 Cuma

BAYRAK KOLTUK MÜCADELESİNE DEVAM ETTİ..

Eski Genel Sekreter Aziz Bayrak, SDÜ Rektörlük makamında saldırıya uğrandığını iddia ederek Cumhuriyet Savcılığı'na başvurdu.

Isparta
SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile eski Genel Sekreter Aziz Bayrak arasındaki hukuki mücadeleye bir yenisi daha eklendi. SDÜ Rektörü İbicioğlu'nun görevden aldığı eski Genel Sekreter Aziz Bayrak, yeni bir iddiayı hukuki mercilere taşıdı. Bayrak'ın iddiası SDÜT Rektörlük makam odasında Rektör İbicioğlu tarafından üzerine yürünmesi ve darp edilmesi.
Edinilen bilgilere göre, savcılığa intikal ettirilen olay pazartesi günü yaşandı. SDÜ Rektörü Yardımcısının çağrısı üzerine Rektörlük binasına giden Aziz Bayrak, SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile karşılaşınca odasına geçti. İddialara göre orada SDÜ Rektörü Prof. Dr. İbicioğlu ile Aziz Bayrak arasında sözlü tartışma yaşandı. Daha sonra da Rektör İbicioğlu, Aziz Bayrak'ın üzerine yürüdü ve yumruklama girişiminde bulundu.

Aziz Bayrak, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak darp edildiğini ve saldırıya uğradığını iddia ederek suç duyurusunda bulundu. Bayrak'ın suç duyurusuna delil olarak olay anındaki ses kayıtlarını savcılığa sunduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

üniversiteli

03 Temmuz 2014 Perşembe 16:05

şu üniversitelerdeki rantı bedava maaşı kaldırsınlar adaleti sağlasınlar hiç bir şey kalmaz

şahin

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:26

bu adamdan herşey beklenir yapmıştırda ama az kaldı defteri dürülecek.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR