25 Nisan 2024 Perşembe

Bayırbucak'ta Hayatını Kaybetti

Bayırbucak'ta Hayatını kaybeti

Isparta

Ispartalı Ahmet Gül,Türkmenlerle aynı cephede savaşmak için gittiği Suriye'de hayatını kaybetti

 

Sav Kasabası nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen 2 çocuk babası Ahmet Gül Suriye'de yaşanan olaylar sonrasında vicdanen rahatsız olduğunu söyleyerek Suriye'ye gitti. Burada Türkmenler ile aynı safta savaşan Gül geçtiğimiz ay yeni doğan çocuğunu görmek ve akraba, eş, dost ve yakınlarından helallik istemek için yeniden Isparta'ya geldi. Bir süre ailesi ile hasret gideren Gül yeniden Suriye'ye gitti.

 

Bayırbucak'ta yaşanan çatışmalarda başından vurularak yaralanan Ahmet Gül iki hafta kadar yoğun bakımda tedavi gördü. Hayata tutunamayan Gül şehit oldu. Ahmet Gül'ün naaşının Türkmen kenti Bayırbucakta defnedildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hacı

14 Aralık 2015 Pazartesi 15:54

Bugün bir Şehid kazandık ALLAH yolunda, Yeryüzünün damarlarına kan verildi, Kurban verdik bu davaya dirilmek için,bir çocuğun döktüğü süt dişleri gibi, Şehit soluğun olsam senin ısıtsam dünyanın kutuplarını, Şehit meşalem olsan benim ışıtsan davamın tüm yollarını,Kanınla sulasam gülleri,Ey Şehit Yolun Yolum oldu benim...

hüseyin

07 Aralık 2015 Pazartesi 00:40

allahın rahmete üzerine olsun şehidim

osman fatmana kaynar

05 Aralık 2015 Cumartesi 20:51

Allah rahmet eylesin sehitlik mertebesine ulastirsin insallah

Yezitler

05 Aralık 2015 Cumartesi 20:32

Niyazi demediler niyaziye....

hacı

14 Aralık 2015 Pazartesi 15:50

şeref yoksunları,siz ALLAH yolunda olmadığınız için asıl yezid sizlersiniz,Bunak ihtiyar önce kendini sonra peşindeki salakları cehenneme sürüklemeye devam ediyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR