28 Mart 2024 Perşembe

Bayan Öğretmen Tutuklandı

Daha önce Denetimli Serbest Bırakılmıştı

Isparta

Eğirdir'de daha önce gözaltına alınan ve denetimli serbest bırakılan  ve FETÖ PDY soruşturması kapsamında bugün mahkemeye çıkarılan bayan öğretmen Şerife Bingöl tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bayan öğretmen Şerife Bingöl'ün mahkemeden sonra oldukça moralinin bozuk olduğu ve gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü. 

Kemal ERBEN /  EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

VELI

30 Temmuz 2016 Cumartesi 00:14

SUCU OLAN VE OLMIYANLAR ADALETLE YARGILANMALI!

vatandas

29 Temmuz 2016 Cuma 23:39

GECMISTEKI GIBI KIMSEYI KORKUTMAYALIM , MUHAFAZAKAR KESIMIDE, ATATÜRKCÜ KESIMIDE! SONUCTA MUHAFAZAKARLAR ATATÜRK DÜSMANI DEGIL, ATATÜRKCÜLER DINSIZ DEGIL! BUNLARI CIKARIP ARAYI GERENLERDE ISTE BU EMPERYALLERIN MILLETIMIZI PARCALAYIP BÖLMEK ICIN ATTIKLARI YEMDIR! ÜLKEMIZDE BAKIN MILLETIMIZ HER KESIMIYLE BIR ARAYA GELDI! ALLAH BIRLIK BERABERLIGIMIZI BOZMASIN! BU EMPERYALLER VAZ GECMEZLER! BIR DAHA DENERLER HIC UMMADIGIMIZ YERDEN , HIC UMMADIGIMIZ SEKILDE NEREDEN VURACAKLARINI BILEMEYIZ!

VELI

29 Temmuz 2016 Cuma 23:30

HANEFI AVCI ANLATIYOR, BU ÜLKEDE MUHAFAZAKARLARA YAPILAN ZULUMLER VE HAKSIZLIKLAR NEDENIYLE, FETULLAH GÜLEN CEMEATINE GÜVENIP BAGLANMASINA SEBEB VERDI IKTIDARIN! CEMEATTE BU KORKUYU COK IYI KULLANDI SAHTE BELGELERLE SIZE DARBE YAPACAKLAR DIYE, BUNLAR ISTEDI HÜKÜMET VERDI, VERDIKCE VERDI, HÜKÜMET BUNLARA KÜCÜK TEDBIRLER ALMIYA BASLADI, AMA BUNLARIN NE KADAR BÜYÜK ÖRGÜTLER OLDUKLARINI GÖREMEDI! AYYY ANLATIYOR COK AKILLI, YETISEMIYORUM HANEFI AVCININ ANLATTIKLARINA!

Vatandas

29 Temmuz 2016 Cuma 23:30

Bu eğitime fetocu ne emek ve önem verdiğini görüyoruz demek iş milli eğitimin olmalı yeter emeklisi gelmiş bi emekli edin gitsin torununa emek versin.prosudurle çalışan oflaya pusulaya takoz hocalar yeni öğretimde inşallah görmeyiz.

vatandas

29 Temmuz 2016 Cuma 23:24

ORGÜTÜN B HATTA C PLANLARI VAR! ÖNCEDEN ATATÜRKCÜLERE VE EHLI SÜNNET ALIM VE CEMEATLERE SAVAS ACTILAR, BALYOZ, ERGENEKON, CHP VE MHP SIYASETCILERINE TAPE DVDILERLE KUMPAS,AZIZ YILDIRIM, CÜBBELI VB. BERTARAF ETMEYE CALISTIKLARI ATATÜRKCÜ VE EHLI SÜNNET CAMIASI! SIMDI KENDILERINI ATATÜRKCÜLERIN ICINDE VE DIGER CEMEATLERE SIZARAK KENDILERINI KAMUFLE EDECEKLER! FETONUN ESERLERINI YASAKLAMAK YETERLIMI! SAITI NURSININVEYA KÜRDININ ESERLERIDE YÖNETIMLERLE SAVASMIYORNU? ONLARINDA INCELENIP YASAKLANMALI!

Mümin 52

29 Temmuz 2016 Cuma 22:02

Suçu tesbit edilene kadar herkes masumdur!Mumin 52 O Gün zalimlere mazeretlerinin hiçbir faydası olmayacak, onların payına her türlü iyilikten yoksun bırakılma ve korkunç bir son düşecektir.

hasan

29 Temmuz 2016 Cuma 19:40

Bu Şerefsizlerin yüzünü neden kapatıyorsunuz Halkımız görsün. Neyi koruyorsunuz

ülkü Çorumlu

08 Ağustos 2016 Pazartesi 12:07

o tutuklu yargılanan dünya iyisi öğretmen benim kardeşim.. bu vatan ve millet için asla kötülük düşünmeyen, 6 yıl doğuda gönüllü hizmet vermiş bir öğretmen benim ablam.. 14 yıldır hakkıyla ingilizce öğretmenliği yapıyor, binlerce öğrencisi var , kime sorarsanız kötü birşey duymazsınız hakkında.. Fetullah Gülen Bu ülkenin Cumhurbaşkanını bile kandırıyor da, tabandaki halkı mı kandıramıyor?benim kardeşim MASUM,Kuzum neden orada olduğunu bilmiyor bile.. ayıptır Kurunun yanında yaşı yakmayın..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR