25 Nisan 2024 Perşembe

BAYAN BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Belediye Meclisinin Mayıs ayı ilk toplantısı bugün gerçekleştirildi. Meclis Başkanı ve Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın başkanlığında yapılan toplantıda gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.

Isparta

Isparta Belediye Meclisin bugünkü toplantısında Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Arif Gürdal, TOKİ ile ilgili önerge sundu.

BAYAN MECLİS ÜYELERİ TEPKİ GÖSTERDİ

Başkan Günaydın, Bizim konuttan falan kaçtığımız yok. Yaparız. Ancak şehrimizde büyük bir yer sorunu var. Arazi bulamıyoruz. Hadi arazi bulduk diyelim bu defa da bu gibi büyük projelere yapmaya kalkıştığımızda ise mevcut iktidardan engelle karşılaşıyoruz.Yaptırmamak için uğraşıyorlar. Belediyeye yapılan operasyonda AK Parti Milletvekilleri bana hiç destek olmadı. TOKİ'ye yer bulsam bile yardımcı olmazlar. Sizin milletvekilleriniz bana Ankara'da senin ağzına sıçarız" dediler"dedi. Bu konuşmanın üzerine ise bayan belediye meclis üyeleri tepki gösterdi.



 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandas

12 Mayıs 2015 Salı 22:29

KISI KENDINDEN BILIR ISI! DÜN DOSTTUNUZ GÜLEN´LE BU GÜN DÜSMAN! YANI BIZ HIC BIR ZAMAN GÜLEN´CI OLMADIK! AYRICA BIZ DÜNDE SÖYLÜYORDUK BUNLARI BU GÜNDE; FETOCULAR BUNLARI DÜN SÖYLEMEDILER; IKTIDARA TAM DESTEK OLDULAR BU KONULARDA! NE OLDUDA BIRBIRINIZE DÜSTÜNÜZ BILEMEYIZ! ZIRA YORUMDA YAZILANLAR HANGISI YANLIS YADA YALAN SÖYLERMISIN! LAKIN SEN GERCEKTEN BÜYÜK MÜFTERISIN ( BIZE YALANCI) DIYE IFTIRA EDEN SENSIN CÜNKÜ! YORUMDA YAZILANLARI INKAR EDEMEYINCE (YALANCI) DEYIP ÜSTE CIKARIMMI DEDIN??

vatandas

07 Mayıs 2015 Perşembe 10:14

YA COCUKLARINI YURT DISINDA BURSLARLA OKUTANLARIN BU GÜN GEMICIK FILOLARI VE BIR SÜRÜ VILLA SAHIBI OLMALARINI, YA 700.000tlLIK SAATLERI , YA YANARSAM BASBAKANIDA YAKARIM HERSEYIN ALTINDA IMZASI VAR DIYE CANLI YAYINA BAGLANAN BAkani, YA BAKARA MAKARA DIYENLERI, YA BOB ES BASKANLIGINIZIN SONUCU ORTADOGU KAN GÖLÜ, YA HALKIN KÖLELESTIRILMESINI, CALISAN ISCIYE VERILEN MAASI KENDILERINDEN IHSAN GÖRÜP CALISANI NANKÖR ILAN ETMELERINI , DAHA NELER NELER HEPSINI GÖRMEZDENMI GELECEZ!

sokrates

12 Mayıs 2015 Salı 19:23

demogoji yapma parelel uşak

yusuf

06 Mayıs 2015 Çarşamba 11:53

yusuf abem önce kendi arsa toplar bi bölgede sonra orayı konut alanı ilan eder, acele etmeyin

SECMEN

05 Mayıs 2015 Salı 13:57

BELEDIYE MECLISI ÜYELERINE BAKIN , BAZILARI VARKI SIYASETE GIRMEDEN SENELER ÖNCE YIYECEK EKMEGE MUHTACTILAR! EY BIR GARIP YOLCU ASIL SIZ GIBI BIR SEYIM YOK ,VE YEMIYECEGIM DIYE SIYASETE GIRENLER BU GÜN VILLACIKLAR, GEMICIKLER VE SINIRSIR SALTANATLARI OLMASINA NAZARAN DOYURMAK MÜMKÜN DEGIL! BUNDAN SONRA SIYASETE GIRMEDEN ZENGIN OLANLARA OY VERECEGIZ , KENDINI KURTARAMIYAN ÜLKEYE NE YAPACAK! SIZIN GIBILER ANCAK DEVLET IMKANLARINI BULUNCA KENDILERININ SANNEDIYORLAR HERSEYI; GÖZLERI DOYMUYOR!

ISPARTA YA

05 Mayıs 2015 Salı 10:10

ISPARTA HALKINA SORUYORUM.ISPARTA DA HİZMET KONUSUNDA BİR DEĞİŞİKLİK VARMI GÖREN VARSA YAZSIN

BİR GARİB YOLCU

05 Mayıs 2015 Salı 10:08

2019 YILINDA BELEDİYE SEÇİMLERİNDE ISPARTA DAN ADAY OLCAĞIM..BİR DAİREM VAR. BİRDE 1990 MODEL ARABAM VAR..EĞER SEÇİLİRSEM KESİNLİKLE KENDİM İÇİN BİR ŞEY YAPMAYACAĞIM.DÜNYA MALI DÜNYADA KALIR..ÖYLE DÖNÜM DÖNÜM ARSALAR ,,,, APARTLAR ,,,, İNŞAAT İŞLERİ İLE İŞİM OLMAZ SADECE ISPARTA İÇİN ÇALIŞACAĞIM..

MAL VARLIĞI

05 Mayıs 2015 Salı 10:07

MHP Lİ SAYIN ZİYA GÜNAYDIN BEY DOKUZ SENE ÖNCE BİR DAİRE VE 1 ARABAM VAR DİYE AÇIKLAMANIZ VAR.ŞİMDİ BUGÜN İÇİN MAL VARLIĞINIZI AÇIKLARMISINIZ.UYGUNSA TABİİ

mehmet

05 Mayıs 2015 Salı 11:19

babasını ve ailesini herkes bilir aileden zengindir başkan yolsuzukla da işi olmaz yoksa bu kadar saf birine ısparta 2 kere şans vermezdi dürüst adamdır

reklam

05 Mayıs 2015 Salı 02:49

Secim zamani ya´ reklam yapip herkes bir yere yaranmiya calisiyor! Ha ****ret belki sizede vekillik yada baska bir yer acilir bir yerlerde.

vatandas

05 Mayıs 2015 Salı 02:45

IKTIDARIN VAZIFESI HALKIN IS, AS VE REFAH SEVIYESINI YÜKSELTMEKTIR! BU TOPLU YADA TOPSUZ KONUT OLAYINDA FAKIR FALAN DÜSÜNÜLMÜYOR KALITESIZ GÜN GÜNES GÖRMEYEN SOSYAL BINALAR YAPILIP FAKIR HALKIN TIKILMASI FAKIRI DÜSÜNMEK DEGIL! ÖNCELIKLE IS GÜCÜ OLAN ELI IS TUTAN GENC VE KALABALIK NÜFUSUN FAKIRLIGE MAHKUM EDILMESI YA IS ALANI OLMAMASI YADA CALSANIN REFAHINI YÜKSELTECEK MAAS VERILMEMESI DEGILMI! EV IS ALMAZ , LAKIN HALKA IYI BIR ISI OLSA EVDE ALIR YADA ISTEDIGI EVIDE KIRALAMAKTA GÜCLÜK CEKMEZ!

iktidar

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:28

Syn belediye başkanı söylüyor ben yer versem iktidar milletvekilleri yaptırmaz diyo ayıptır ya bi laflar kurtuluyor başkan sen yerini ver yapmayan Toki utansın işte ey isparta li iktidar gücü koalisyon kuracaklarmis gelin hep ak diyelim ak diyelim

ispartali

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:15

Yuru be yusuf ziya. Kim tutar seni. Arkandayiz.

sokrates

12 Mayıs 2015 Salı 19:25

arkandayız derken

ISPARTA HALKI!

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:02

SEY EDENIN SEYINI KESMEMISLERDE ; GÖRENIN GÖZÜNÜ OYMUSLAR! SAYIN YUSUF ZIYA GÜNAYDINA BU SÖZ SÖYLENILMESI NORMAL , LAKIN YUSUF ZIYA GÜNAYDININ BUNU DILE GETIRMESIMI ANORMAL! UNUTMAYINIZKI BELEDIYE BASKANIDA BU HALKIN TERCIHI! HALKIN TERCIHINE SAYGILI OLMAK ZORUNDA HERKES!

MEHMET BOYACI

04 Mayıs 2015 Pazartesi 21:13

artık birlik beraberlik zamanı secılmiş belediye başkanımiz saygilar

Ali Bilir

04 Mayıs 2015 Pazartesi 21:12

Arkadaş ev sahibi olmayı düşünüyorum 200 liradan aşağı ev yok sen önce bu sorunu hallette ondan sonra konuş TOKİ gelsin bizde sayende alamadığımız evi alırız

yunusemre

04 Mayıs 2015 Pazartesi 20:44

Sayın günaydına bir şey söyle sana alakasız bin şey söyler

Utanç

04 Mayıs 2015 Pazartesi 20:12

Lütfen oy verdik bin pişmanız affedin bizi Ispartam bilemedik kandık.

Bojuware 201

04 Mayıs 2015 Pazartesi 19:34

Bld ye başkanına bu sözü söyleyen vekilleri eleştirmeden yok sayarak Bld ye başkanı durumu dile getirince eleştiriliyor. Bunların beyin algılarının taaa Damına kadar odun ****lı ki ne olduklarını kavrasınlar. Başkanı değil vekilleri tasmalılarızı eleştirmeniz lazım eyyy andavallar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR