19 Mart 2024 Salı

BATI AKDENİZ EMİTT 2018’DE

BATI AKDENİZ EMİTT 2018’DE

Isparta

 

Turizm profesyonellerinin buluşacağı 22. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), (BAKA) koordinasyonu ve desteği, bölgedeki kamu kurumları ve özel sektör temsilcilerinin işbirliğinde açılan stantlarda Batı Akdeniz tanıtılacak

25-28 Ocak 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek EMİTT 2018’de Isparta ve Burdur’un birarada olduğu stant ile bütün bölgeler ve ilgili kesimlerin 'Destination Antalya' başlığı altında toplandığı Antalya standında tanıtım çalışmaları gerçekleştirilecek.

arsiv-2017.jpg

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Isparta Valisi Şehmus Günaydın öncülüğünde BAKA koordinasyonunda Batı Akdeniz’in tanıtım çalışmaları EMİTT 2018’de de sürdürülecek. Uluslararası turizm profesyonelleri ve seyahat tutkunlarını buluşturan 4 gün sürecek EMİTT 2018’de Isparta ve Burdur müşterek stantta tanıtılacak.

MOR, PEMBE VE MAVİ CAZİBESİ

Mor, pembe ile mavi renklerin hakim olacağı gülleri, lavantası ve gölleri ile dikkatleri çekecek Isparta Burdur standında; antik çağlardan bu yana çok sayıda medeniyete ev sahibi olan bölgenin tarihi, eserleri, Sagalassos, Kybra ve Psidia başta olmak üzere antik kentleri, Salda ve Eğirdir gölleri, Davraz ve Salda kayak merkezleri gibi doğası, müze ve ören yerleri, eko, sağlık, inanç ve kültür, spor, yayla gibi alternatif turizm zenginlikleri turizm profesyonelleri ile seyahat tutkunlarına tanıtılıp anlatılacak. Gül ile lavantanın suyu ile kolonyaları, gül lokumu, ceviz ezmesi, Bucak salebi, haşhaşlı yufka gibi yöresel ürünlerin ikram edileceği Isparta Burdur standında; ikili görüşmelerde de yeni tur programları, ticari işbirlikleri ve rezervasyonlar konusunda olumlu ön görüşmeler yapılması bekleniyor.

stant-tasarim-(2).jpg

Farklı ülke vatandaşlarının yanısıra çok sayıda yerli ve yabancı turizm profesyonelleri ile seyahat tutkununun ziyaret etmesi beklenen Isparta-Burdur standında; Isparta’dan İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eğirdir ve Güneykent belediyeleri, Keçiborlu Kaymakamlığı, Kuyucak Kadın Kooperatifi, Bizim Eğirdir Platformu, Barida Hotels ve Mavi Sedir Hotel, Burdur’dan da Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, Lisinia Doğa, Karacaören Saklıgöl Evleri, Tefenni Villas ve Lago di Salda otelleri Bucak Mustafa Özkan Turizm yeralacak.

arsiv--2017.jpg

80’in üzerinde ülkeden 5 bin firma ile markayı biraraya getirmeyi ve turizm sektörüne ışık tutmayı hedefleyen EMITT, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türk Hava Yolları’nın kurumsal sponsorluğunda, KOSGEB’in desteğiyle ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) ve Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği’nin (TYD) iş ortaklığında düzenleniyor. Bu yıl da renkli etkinliklerin yeralacağı fuar süresince düzenlenecek olan Hosted Buyer (davetli tur operatörü) Programı’na bu yıl Asya, Avrupa, Uzakdoğu, Latin Amerika dahil 81 ülkeden 550 davetli tur operatörü katılacak. Program ile uluslararası alanda yeni satın alma, iş geliştirme, yeni iş ve işbirliği fırsatları oluşturan EMITT 2018’e 70 bin ziyaretçinin gelmesi bekleniyor.

arsiv-emitt-2017.jpg

  •  

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR