29 Mart 2024 Cuma

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

BAŞVURU TARİHLERİ BELLİ OLDU

Isparta

Isparta'da 200 kişinin istihdam edileceği Çağrı Merkezi için başvuran kişilerde aranan şartlar ve başvuru tarihleri belli oldu 

 

İş-Kur'dan yapılan duyuruda 200 kişilik Çağrı MerkeziElemanı Mesleğinde İşgücü Yetiştirme Kursu düzenleneceği bildirildi.   Kursiyer mülakat ve seçmeleri belirtilentarih ve saatlerde  32 Net BilgiT eknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sanayi Mah. 104. Cad.No:75 - (Migros Kavşağı) Isparta adresinde yapılacak.

 

BAŞVURULAR NE ZAMAN

 

Çağrı merkezi personeli bay bayan, en az lise mezunu,Isparta merkez, bağlı ilçe, kasaba, köylerinde ikamet edenler arasındanseçilecek. Başvurular 14-23 Temmuz 2015 tarihleri arasında yapılacak. Mülakatve seçmeler ise 24-25 Temmuz 2015 tarihleri arasında saat 09:00-17:00 arasında  yukarıda belirtilen adreste yapılacak. 

 

20 kişilik l. Grup kursları  27 Temmuz -17 Aralık 2015 tarihinde olacak.  Diğer 8 grup da  belli aralıklarla meslek kurslarınabaşlayacak.  Eğitime katılmak isteyenkişilerin  İŞ-KUR'a son başvurutarihinden önce gelerek şahsen ve/veya internet üzerinden başvuru  yapmaları mülakat/seçme işlemleri içinbelirtilen tarih, yer ve saatte hazır bulunmaları gerekiyor.

 

 KURSLARA KATILMAKİSTEYENLER İÇİN GENEL ŞARTLAR

 

a) Kuruma kayıtlı işsiz olmak,

 

b) 18 - 35 yaş aralığında olmak,

 

c) Mesleğin gereklerine uygun olarak belirlenen özelşartlara sahip olmak,

 

 d) Kurumca düzenlenenkurslara aynı meslekte daha önce katılmamış olmak,

 

e) İş ve Meslek Danışmanlığı hizmetlerinden faydalanarak,danışmanın uygun görüşüne sahip olmak,

 

f) Emekli olmamak,

 

 g) Eğitimlere katılmalarına ve kurs sonunda da istihdam edilmelerine engel durumları bulunmadığı İl Müdürlüğünce uygun görülmesi halinde, sadece ikinci öğretim ve açık öğretimdeki öğrenciler kurslara katılabilirler.

 

h)Kurslara katılmama yönünde yaptırım uygulanmıyor olmak,

 

l) Kurstan yararlanan kursiyerler, kursun tamamlanmasındani tibaren 6 ay geçmeden yeni bir kurstan yararlanamazlar.

 

i- Kursiyerlere günlük 25.00-TL kursiyer cep harçlığıödenir.

 

 j- Kurstan mezun olankursiyerlere Milli Eğitim onaylı belge verilecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hasan

15 Temmuz 2015 Çarşamba 09:18

ben 1979 doğumluyum ne devlet nede özel sektör iş veriyor.5000 iş günüm dolu 1997 beri çalışıyorum eski kanuna göre 2022 emeklilik doluyor emekli maaşımı alıyordum.şimdi 2036 yılına uzatıldı devlet hem diyor ki sen yaşlısın sana iş yok hemde emekli etmiyor kafam karıştı şimdi ben yaşımı mahkeme kararı ile 18 yaşına düşürsem nasıl olur.birisi bana yol göstersin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR