25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞMÜDÜR ADANALI'DAN CEVAP

ISPARTA PTT'de lojman skandalı haberimize PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı'dan cevap geldi. Adanalı, lojmanların boşaltılması için 5 kez tebliğ yapıldığını ancak 8 kişinin oturmakta olduğunu söyledi.

Isparta

PTT çalışanlarının yaşadığı lojmanlara 2 yıl önce depreme dayanıklı değil raporu verildi. Güvenlik gerekçesiyle evleri boşaltın tebliğden sonra PTT çalışanları tek tek ayrılırken, o lojmanlarda sadece Başmüdür vediğer müdürler kaldı.

Bu haberimizin ardından PTT Başmüdürü Yaşar Adanalı bir açıklama yayınladı.

İŞTE O AÇIKLAMA ŞÖYLE: 

www.bomba 32.com internet sitesinde yayımlanan haber gereği; şirketimize ait 40 daireli Bilgi Lojmanlarının Genel Müdürlüğümüz Yapı Dairesi Başkanlığı’nın 21/04/2014 tarih ve 2697 sayılı emirleriyle 2007 Afet Yönetmeliği kriterlerini sağlamadığı ve tehlike arz ettiği gerekçesiyle bahse konu lojmanların boşaltılması bildirilmiştir. Bilgi Lojmanlarının tahliyesi hususunda lojman sakinlerine bugüne kadar 5 kez yazılı tebliğ edilmiş olup, en son tebliğ ise 07/01/2016 tarihinde yapılmıştır. Bugüne kadar tebliğ neticesinde pey der pey 32 lojman tahliye edilmiştir. Halen 2 müdür, 1 şef, 1 teknisyen, 2 memur ve kurum personelimizden talep olmadığı için diğer Kamu Kurumlarına yapılan yazışma neticesinde Milli Eğitim Müdürlüğü’nden bir hizmetli, Tarım İl Müdürlüğü’nden 1 Güvenlik Görevlisi olmak üzere toplam 8 kişi oturmaktadır.  Ünitemiz Başmüdürü ise 40 dairelik bu lojmanların haricinde aynı bahçede boşaltılma kararı alınmayan müstakil konutta ikamet etmektedir. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

PTTLİ

17 Ocak 2016 Pazar 14:16

PTT LOJMANLARI ZAMANIN PTT GENEL MÜDÜRÜ BİLGİ PAŞA DÖNEMİNDE MİMARI, MÜHENDİSİ BİZZAT ISPARTA PTT BÖLGE BAŞMÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ TARAFINDAN YAPILMASI AŞAMASINDA BİZZAT ŞAHİDİM.ŞUAN TÜRK TELEKOMUN BULUNDUĞU 10 KATLI BİNA İLE AYNI ZAMANDA VE EN İYİ KALİTEDE BETON,DEMİR VE KUM KULLANILARAK SAĞLAM KOLONLAR VE TEMEL ÜZERİNE OTURTULMUŞ OLUP,DİMDİK AYAKTADIR.BİNALARA BAKIM YAPILIR İSE DAHA YILLARCA HİZMETTE KALIR.PTT VE İLGİLİLER BİNALARA SAHİP ÇIKMALIDIR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR