20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKANLARDAN BİLGİÇ'E TEŞEKKÜR

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar ve Çarıksaraylar Belediye Başkanı Özcan Turhan ortak bir bildirge yayınlayarak Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi BİLGİÇ'e desteklerinden dolayı TEŞEKKÜR ettiler.

Isparta

Şarkikaraağaç Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Çiçekpınar Belediye Başkanı Derviş Açar ve Özcan Turhan yaptıkları, açıklamada ilçeye yapılan yatırımlarda Isparta Milletvekilimizin önemli desteğini gördüklerini belirerek “İlçemize yapılan yatırımlarda Milletvekilimizin desteği büyük öneme sahip.

Bu noktada Isparta Milletvekillerimiz Süreyya Sadi Bilgiç’in  önemli katkılarını hissediyoruz. İlçemizde çok önemli projelerin yakın zaman içerisinde ihale sürecini tamamladık. Desteklerinden dolayı Isparta Milletvekilli Süreyya Sadi Bilgiç’e teşekkürlerimi sunuyoruz” dediler.

 Son olarak İŞKUR vasıtasıyla Şarkikaraağaç Belediyesine geçtiğimiz yıl 50 bu yıl ise 9 ay süre ile 40 işçi istihdam edecek.

Çiçekpınar Belediyesi geçtiğimiz dönem 10 bu dönem ise 20, Çarıksaraylar Belediyesine geçtiğimiz dönem 15, bu dönem 20 işçi istihdam edecek. Toplamda Belediyelerde 80 kişi çalışacak. Toplamda işçilerin maliyeti ise yaklaşık 900 bin TL civarında. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR