20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKANIMIZIN YANINDA OLDUĞUMUZU BELİRTMEK İSTİYORUM

​​​​​​​15. Bölge Isparta Eczacılar Odasının geçen ay sonunda yapılan olağan genel kurul toplantısının ardından tekrar başkanlığa seçilen Ramazan Ziya Örmeci ve yönetim kurulu üyeleri Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Isparta

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Isparta Eczacılar Odası Başkanı Ramazan Ziya Örmeci, “Yeni yönetimdeki arkadaşlar olarak hem kurumsal ilişkileri artırmak hem de kurumlara eczacılar olarak yapacağımız katkıları, vereceğimiz ortak sosyal çalışmalarda birlikte hareket etmeyi amaçladığımız için bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bu konuda da belediye başkanımızın hem çevre, hem de diğer konulardaki duyarlılığını biliyoruz. Isparta’yı yaşanabilir şehirlerarasında birinci sıraya çıkarmış olması geçmişten gelen tecrübesi ki, daha önceki benim oda başkanlığım dönemlerinde de birlikte çalışmalar yapmıştık. Bu süreçte de bize katkıları olacağını, bizim de yapabileceğimiz katkılar olursa da başkanımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bunu hem arkadaşlarımız adına hem de eczacılarımız adına oda başkanı olarak taahhüt etmiş oluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da yeni başkan Örmeci ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Günaydın, “Sayın Örmeci ve yönetim kurulu üyeleri tecrübeli arkadaşlar. Olgunluk ve tecrübe içerisinde güzel hizmetler gerçekleştireceklerine inanıyorum. Başta oda başkanımız olmak üzere yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar diliyorum, yapacakları hizmetlerin Isparta’mız açısından hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR