20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKANI DEVLET BÜYÜKLERİNE ŞİKAYET ETTİLER

BAŞKANI DEVLET BÜYÜKLERİNE ŞİKAYET ETTİLER

Isparta

ISPARTA'NIN Aksu İlçesi'nde öğrenciler ve halk bir arayagelerek devlet yöneticilerine mektup gönderdi. Belediyenin çalışmadığınıyolların kötü durumunu fotoğraflarla anlatan öğrenciler bu durumdan kurtulmakiçin yardım istediler.

SDÜ AKSU Mehmet Süreyya Demiraslan Meslek Yüksek Okulu'nda öğrenimgören öğrenciler ve halk bir araya geldi. Aksu ilçesindeki tüm yollarıfotoğraflayan öğrenciler sesini duyurabilecekleri her yere mektup gönderdiler.

İŞTE O MEKTUPTA İSE

Değerli Devlet Büyüklerimiz bizler Aksu ilçesinde öğrenciolarak ikamet etmekteyiz. İlçenin yolları sizlere gönderdiğimiz resimlerden deanlaşılacağı gibi yarısından fazlasının asfalt yok vaziyette olanın ise çökmüşsu birikintisi oluşturmuştur. İlçenin hali ortadadır. Biz öğrenciler ve ilçehalkı olarak artık yollarda yürüyemez hale gelmiş durumdayız. Her taraf çamurve resimlerde göründüğü gibi çoğu yer çöp alanı haline gelmiştir.

Bu durumda belediyemiz çalışmamakta ve üzerine düşen göreviyerine getirmemektedir. Siz değerli devlet büyüklerimizden yardımistiyoruz" diye görüşlerini belirttiler.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

BOZKURT

10 Aralık 2014 Çarşamba 22:26

Şikayet etmeye hakkınız yok, acizlenmeyin arkadaşlar. Seçim zamanı sayın başkana para karşılığı oyunuzu sattınız. Belki sayın başkan alt yapı çalışması yapıyordur. Onun için yollar tarla gibidir.

aksu'lu

10 Aralık 2014 Çarşamba 17:48

mektubu yazanlara katılmamak elde değil. Başkanım imkanlarımızı zorlayalım. Kalıcı bir şeyler yapalım. Aksu'ya ilk defa gelenler hayal kırıklığına uğruyor.Aksu'lu olarak misafir getiremiyoruz mahçup oluyoruz. 2, dönemdir başkansınız. Yaptığınız bir eser varmı ben göremiyorum. varsa reklamını yapın. Para yok kimliği arkasına gizlenmeyin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR