25 Nisan 2024 Perşembe

Başkandan esnaf ziyaretleri

Başkandan esnaf ziyaretleri

Isparta

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, esnaf ziyaretinde bulundu, hayırlı işler dileklerini iletti ve korona virüs salgını dolayısıyla vatandaşların maske, mesafe ve hijyene azami gayret göstermelerini istedi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Yedişehitler Mahallesi Muhtarı AdemŞamlı’yı ziyaret etti ve mahallenin sorunları, istekleri noktasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, muhtarlarla devamlı iç içe ve istişare içerisinde olduklarını, mahallelerin problemlerinin tespit edildiğini ve bunlara yönelik çalışmalar yaptıklarını söyledi. Başdeğirmen, “İlgili birimlerimiz her türlü sorunu gidermek adına çalışıyor” derken, kendisinin de gece-gündüz bizzat sorunların tespiti için incelemelerde bulunduğunu aktardı. Isparta’nın diğer illere örnek olduğunu ve çok daha ileride olduğunu belirten Başdeğirmen, “Yapılan çalışmalar kapsamında Isparta’mız birçok şehre örnek olacak şekilde. Bu noktada bende çok memnunum, muhtarlarımıza mahallelerimize ve bizlere verdikleri katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

Belediye Başkanı Başdeğirmen’i mahallelerinde ağırlamaktan dolayı esnaf ve vatandaşlar adına duydukları memnuniyetini dile getiren Muhtar Adem Şamlı da, “Makamında oturan değil, sahalarda gördüğümüz bir başkansınız. 7/24 her an ulaşabildiğimiz bir başkanımız var. Bu noktada çok şanslıyız” ifadelerinde bulundu.

Başkan Başdeğirmen, ardından mahalle esnafını ziyaret etti, yarın kurulacak olanYedişehitler Cuma Pazarı öncesinde pazar alanında incelemeler gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Zor günler geçiyoruz. İnşallah bu salgın hastalıktan bir an önce kurtulup, normale döneceğiz” derken, esnaf ve vatandaşların da Kadir Gecesini kutlarken, istek ve önerilerini aldı.

Esnaf ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Başkan Başdeğirmen’in her zaman kendileriyle birlikte olduğunu ve yine bu zor günlerinde de yanlarında olmaya devam ettiğini söyledi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Universiteli

08 Mayıs 2021 Cumartesi 19:19

Valla benzer uygulamayi universitede de bekleriz.memnuniyetsiziz bi duyun sesimizi sayin buyukler. Artik universitedeki kangrenlesmis kadrolari bi denetleyin.

Personel

08 Mayıs 2021 Cumartesi 14:20

Başkanım park ve bahçeler müdürünü değiştirin ki personelin yüzü gülsün kimse mutlu değil

Calgıcı

08 Mayıs 2021 Cumartesi 11:46

En başarılı müdür park ve bahçeler müdürüdür çalışmalarıyla başkanın gönlünü feth etmiştir . Adam gibi adam he kötü özellikleri olabilir reise giydirmeli paylaşımlar, gezi desteği ,akpartililere hakaret gibi ama olsun iyi çalışıyor bütün parklarımızn tastamam

Tabakçı

08 Mayıs 2021 Cumartesi 08:05

Şu park bahçelerde bir anket yap bence sayın başkan personel zor durumda demek ki

Mahalleler pıril pırıl yzg zamanından kalma

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:26

SANDIKLARDA BUNDAN SONR MUHTARLAR OY TOPLAYACAK.MUHALEFET COBANI ADAY GÖSTERSİN KAZANIR.MUHTARIN BİRİ YAPMIS YA AKP YE OY VERMEYİNDİYEN COCUGUNU İŞE KATINCA ÖVÜYORMUŞ.SECİMDE 2 OY İSTEYECEKLERMİŞ BAŞKANA VE BANA. OLURMU.

Çicekevler sakini

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:18

Yedisehitlerin en önemli sorunu alkollü mekan di ve ruhsati iptal oldu çiçek evlerde ki parkta 10senedir oyuncaklar yoktu ve çok güzel bı park yaptırdı öyle burdan yazmayla kimseyi kandıramazsıniz adam her gün mahallenin her yerinde

Mahalle sakini

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:13

Yedisehitler mahallesi sakini olarak muhtarimizla gurur duyuyoruz ihtiyaç sahibi iki kardeşe yaptırdığı evi tarihte hangi muhtar yaptırmış klavye delikanlıları it ürer kervan yürür arkasındayız muhtarimizin

AKPARTİYİ ELEŞTİRENLERİ MÜDÜR ET YAKIŞIR

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:10

Abi reklam bedava parası lspartalıdan. Rahmetlik gitti 2 seçimden zor aldık belediyeyi. Bu giderse Akparti birdaha Secim alamaz. Balamanın eserleri saymakla bitmez. Vay Rahmetli vay. Bunun eseri Belediyede Ak partili müdür bulundurmamak.Akpartiye Mütiş oy kaybettirmek. Ankaraya niye çagırdılar. Bilen varmı. Müzeden inşaatlardan sormuşlardır. A turan ın sesimi dedin

Mahalle sakini

08 Mayıs 2021 Cumartesi 00:09

Yedisehitler mahallesi sakini olarak muhtarimizla gurur duyuyoruz ihtiyaç sahibi iki kardeşe yaptırdığı evi tarihte hangi muhtar yaptırmış klavye delikanlıları it ürer kervan yürür arkasındayız muhtarimizin

Mahalleli

07 Mayıs 2021 Cuma 23:13

Muhtar yagcık yapacagına mahaleyi **** ****ürüyo bi temizlik ve daha çok yapılacaklar onları anlatsaydıya Körler sagırlar birbirini agırlarlar bunlar geçin bunlar seçimden sonra mahalye ne yaptın muhtar bsşkan bi açıklayın geçin bunlar

Esnaf

07 Mayıs 2021 Cuma 22:58

Başkanım esnafa maddi destek ver faturalar bizi bunalttı bu süreçte...Dükkan,ev doğalgaz 600 tlDükkan,ev elektrik 650 tlTelefon internet 250 tlMutfak masrafını saymıyorum esnaf ne kazandiki ne arttırdı da harcıyor.Nerede esnaf odaları tek yaptıkları aidat,bayram ve vefat mesajları...Esnafa özgürlük...

Kahveci Hüseyin

07 Mayıs 2021 Cuma 21:56

Bu haberden sonra mahalledeki Şükrüyü sevmeyen kesim çok,Yedişehitler Mahalle muhtarını seven kaç kişi acaba?

DERBEDER

07 Mayıs 2021 Cuma 20:00

verrrrrr mehteriii ver çoşkuyuu sayın başkanıma gururumuzzz

Malkoçoglu

07 Mayıs 2021 Cuma 19:24

Park ve bahçeler müdür ne yapmaya çalışıyor resmi tatilde kafasına göre bütün personeli çalıştıracakmış mesai ücreti vermeksizin burda yaşayanlar insan değilmi bu insanlara hastalık bulaşmıyormu ???

ezilen bitmiş esnaf

07 Mayıs 2021 Cuma 18:34

Sayın başkan açık olan esnafı ziyaret etmiş ..sagolsunda borctan yakasi biaraya gelmeyen esnafi evinde ziyaret etsinde görelim ne haldeyiz.

Esnaf

07 Mayıs 2021 Cuma 18:23

Esnaf kapalı kimi ziyaret etti sizde yalakalık yapmyın

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR