29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN ZABUN'DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nın bugün yapılan 6. olağan kongrede AK Parti Genel Merkezi’nin belirlediği Hayri Uyar’ın listesi ile Ata Mevlüt Ateşoğlu başkanlığında yapılan liste yarıştı. Hayri Uyar 174 oyla başkanlığa seçildi.

Isparta

Ak Parti Yalvaç İlçe Teşkilatı’nın bugün yapılan 6. olağan kongrede AK Parti Genel Merkezi’nin belirlediği Hayri Uyar’ın listesi ile Ata Mevlüt Ateşoğlu başkanlığında yapılan liste yarıştı. Hayri Uyar 174 oyla başkanlığa seçildi.

Büyük coşku ile geçen kongre sonrasında AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, Yalvaç’ta bir demokrasi şöleni yaşandığına dikkat çekerek Yalvaçlılara teşekkür etti. Başkan Zabun; Yalvaç ilçe kongremizi müthiş bir kardeşlik havasında gerçekleştirdik. Kongremiz sonrası Ata kardeşimiz ve Hayri Başkan büyük bir birliktelik örneği gösterdiler. Emeği geçen tüm Yalvaçlı hemşerilerimize teşkilat mensuplarımıza muhtarlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

samim

20 Kasım 2017 Pazartesi 15:38

kurdu kutardı dediklerinizi fetö den içeri atınca teşkilatı temizlemiş mi oldunuz ? il yönetiminde en üst seviyedeki zatlara bir sor bakalım çocukları nerede okumuş? fetönün hangi okullarından belge almışlar. gazetelerine abonelermiyimiş değillermiymiş.. bunu herkes biliyor.. iş fetöye kalırsa il yönetiminde bu yapıyla irtibatlı olmayan kimse yoktu.. geçin bunları... bu ayaklarla kendinizi aklayamazsınız..

Akısparta

20 Kasım 2017 Pazartesi 11:02

Kurdu kurtardı denilenlerin hepsi şimdi fetöden içerde. Helal olsun iyi numara yapmışlar.

Vatandaş

19 Kasım 2017 Pazar 23:41

Kenan kardeş, siz yalvaçta yaşamıyorsunuz galiba. Akpartiyi kimin kurup, kimin batırdığını bütün yalvaçlı biliyor.

kenan

19 Kasım 2017 Pazar 18:54

şenel özkan lı nerde ?? sektioğlu da katılmamış? ilçede teşkilatı kurup bu günlere getiren murat sarıoğlu, halil kılınç, adnan gemici, kadir sırlı, hakan yurttadur, doğan turan nerede ?? şu an vitrinde görünen hatta başkan seçilen zat partinin kuruluşundan bu güne zor günlerin de neredelerdi ? akp ne günlere.. kimlere kaldı ? bu günkü durumu zafer- başarı olarak görenler neyin kutlamasını yapıyor?

Sekmezoğlu

19 Kasım 2017 Pazar 14:10

Sekmezoğlu efendi niye katılmamış kongreye

YALVAÇLI

19 Kasım 2017 Pazar 09:19

SÜPER BİR DEMOKRASİ ÖRNEGİ SERGİLENDİ. HADİ GÖRELİM AYNI DOKRASİYİ İLÇE VE İL KONGRERİNDE GÖSTERELİM . ZARARI YOK YARDIMCILARINIZI 2. Cİ ADAY OLSUN. YALVACI BÖLÜP PARCALAMASINI BASARDILAR HAYILI OLSUN. YALVACIM ADINA AKPARTİME.

Yavaçım

18 Kasım 2017 Cumartesi 23:09

Kazanan belli. Kaybeden Ata Mevlüt Aeaşoğlu değil . Kaybeden Haydar Kemal Kurt ve Tekin Bayram.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR