20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN ZABUN'DAN KONGRE AÇIKLAMASI

BAŞKAN ZABUN'DAN KONGRE AÇIKLAMASI

Isparta

AK PARTİ İl Başkanı Osman Zabun, 7. Olağan Kongrenin ardından basın açıklaması yayınladı.

Başkan Zabun açıklamasında;

Kıymetli delegelerimiz değerli üyelerimiz 22.11.2020 tarihi itibariyle, Eylül 2019'da başlamış olduğumuz 7. Olağan Kongre sürecini tamamlamış bulunmaktayız. Bugüne kadar gerek ilçe teşkilatlarımızda, gerek il teşkilatımızda, görev alan arkadaşlarımıza ortaya koymuş oldukları gayret ve çaba için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Yine kongrelerimizde göreve gelen yeni arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Kongre süreci içinde canla başla çalışan ve desteklerini esirgemeyen milletvekillerimize, ilçe başkan ve yönetimlerimize, kadın kolları başkan ve yönetimlerimize, Gençlik kolları başkan ve yönetimlerimize, belde teşkilatlarımıza, mahalle ve köy başkan ve yönetimlerimize tüm delege ve üyelerimize, belediye başkan ve belediye meclis üyelerimize, il genel meclis başkan ve il genel meclis üyelerimize teşekkürü bir borç biliyoruz.

COVİD-19 rahatsızlığı nedeniyle kongrelerimize iştirak edemeyen delege ve üyelerimize de acil şifalar diliyoruz.  Yakınlarını kaybeden arkadaşlarımıza allahtan rahmet ve sabır ile başsağlığı diliyoruz. Kongre süreci içinde olaki kalbini kırdığımız arkadaşlarımız varsa helallik istiyoruz.  Ayrıca il kongremize yapmış olduğunuz güçlü katılım ve desteğinizden dolayı tüm AK Parti ailemize yürekten teşekkür ediyoruz. Geleceğe daha güçlü ve emin adımlarla yürümek için birlik beraberlik ve kardeşlik içinde üzerimizdeki emaneti layıkıyla taşımayı rabbim bizlere birkez daha nasip etsin. Allah bizi milletimize ve davamızın lideri Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı mahcup etmesin. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandas

24 Kasım 2020 Salı 07:28

Ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır,Gün batsa ne olur, geceyi onaran bir mimar vardır,Baskanim durmak yok,yola devam.

Üye ve Delegeyi İnandıramazsın

24 Kasım 2020 Salı 02:24

Parti içinde adaleti saglayamazsanız. Ülke içinde acaba ne düşünüyorsunuz.Böylebir partide durmak çok agırıma gidiyor. Aynısını Kendine Yapıldıgını Düşün. Sonrasını Birdaha Düşün. Hazmedebilecekmisiniz.Halka Ragmen Bdlediye Başkanlıgını Tasvip etmeyenler Söz Sahibi Olacaksa. İyi düşünün.

Ömr.

23 Kasım 2020 Pazartesi 19:37

Ülü'l Emr'e itaat edenler asla yolda kalmazlar. Osman Baskanim yolunuz açık olsun.Allah sizleri korusun.

.....

23 Kasım 2020 Pazartesi 19:08

ıspartada ak parti gelecek seçimde büyük oranda oy kaybı olur ısparta için bayram özçelik gibi vekil lazım

300 SPARTALI

23 Kasım 2020 Pazartesi 18:41

AYIP YAAA VALLAHİ AYIP RESMEN İNSAN AKLIYLA OYNURSUNUZ ADALET VAR DEMOKRASİ VARR VARR VARDAA NERDEE

yerel

23 Kasım 2020 Pazartesi 17:07

AK TROLL DALGA MI GEÇİYON NE DEMOKRASİSİ DİĞER ADAYI YEMİŞİNİZ HALA DEMOKRASİ DİYONUZ. VALLAHA PES

Vatandaş

23 Kasım 2020 Pazartesi 17:07

Böyüksün basganım

AK Troll:

23 Kasım 2020 Pazartesi 16:23

AK Parti İl kongremiz, gerçek bir demokrasi şöleniydi... Adaylarımız eşit koşullarla yarıştı ama neticede birisi başkan seçildi... İl örgütü içerisinde farklı görüşler özgürce dile getirildi... Bu birlik ve demokrasi ruhu, diğer partilere de sirayet etmeli... Partimiz bu yüzden 18 yıldır iktidarda; her görüşe, kişiye, eğilime sonsuz saygı var bizde...

adem

23 Kasım 2020 Pazartesi 15:52

Hayırlı olsun.Yeni yönetime başarılar dilerim

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR