19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN YUSUF ZİYA GÜNAYDIN 25 BİN TL'LİK AYAKKABI SATIN ALDI

BAŞKAN YUSUF ZİYA GÜNAYDIN 25 BİN TL'LİK AYAKKABI SATIN ALDI

Isparta

Belediye Başkanı Günaydın, Kunduracılar Sitesi'nde Bahar İndirim Günleri düzenlenmesine vesile olmakla kalmadı, Belediye Giyim Bankası'na fakir vatandaşlar için esnaflardan 25 bin TL'lik ayakkabı satın aldırdı. Isparta Belediyesi'nin desteği ve öncülüğüyle Tarihi Kunduracılar Sitesi'nde 18 Nisan'da başlayan Bahar İndirim Günleri esnafın yüzünü güldürdü.Kampanyanın başladığı salı gününden bugüne kadar sitede yaşanan canlılık dikkat çekici boyutlara ulaştı. 20'e yakın ayakkabı satıcısının faaliyet gösterdiği Kunduracılar Sitesi'nde Bahar İndirim Günleri, 7 Mayıs'a kadar devam edecek.

Belediyenin Isparta esnafına destek olması amacıyla ilkini Kunduracılar Sitesi'nde gerçekleştirdiği Bahar İndirim Günleri, başka desteklere de vesile oldu. Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Giyim Bankası aracılığıyla fakir vatandaşlara yardım eden Isparta Belediyesi,esnaflara alışveriş anlamında da destek oldu. Başkan Günaydın'ın talimatı doğrultusunda Kunduracılar Sitesi'nde faaliyet gösteren tüm esnaflardan eşit şekilde 25 bin TL değerinde ayakkabı satın alındı.

Esnaflardan alınan ayakkabılar Giyim Bankası'na konuldu. Öteyandan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, İndirim Günleri'nin açılışının yapıldığı salı günü kendisi, eşi ve birçok kişiye ayakkabı hediye etti. Eşi Dilek Günaydın'a ayakkabı hediye ederken görüntülenen Belediye Başkanı Günaydın,muhtarlar, Belediye çalışanları, meclis üyeleri, gazeteciler ve birçok kişi için kendi cebinden ayakkabı satın aldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ALINTERİYLE 25 BİN TL HEDİYE

21 Nisan 2017 Cuma 17:18

KİMSE YAPAMAZ BNU HELAL SİZE- ALINTERİYLE 25 BİN TL LİK HEDİYE ALLAH RAZI OLSUN

sevinç

21 Nisan 2017 Cuma 13:55

<3

ISPARTALI

21 Nisan 2017 Cuma 12:03

Bizide görsün sayın başkan bizler onun bunu çıkıntı ayakbılarını elbiselerini giyiyoruz bizler alamıyoruz çocuklarım8n okul masrafların8 karşılamıyoruz oh ne ala daha bir kimsenin kapına gidipde bir çöp isdemiş degiliz kiramızı veremiyoruz yeri geliyo zenginleri giydirecegine fakirleri giydir sayın başkan kapına iş icin geldikde kapıdan döndůrdünüz aş degil iş isdemeye geldik bizim gibileri görmüyorsunuz

ESNAF

21 Nisan 2017 Cuma 11:12

SAYIN BAŞKANIM SEN YAPARSIN YARIN SECIMLRDE ODA BAŞKANLARI INŞALLAH TAKTIRLE KARŞILAR YAPTIGINIZ HIZMETLER UNUTULMAZ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR