27 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN YUSUF ZİYA GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN YUSUF ZİYA GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Isparta

Türkiye Boks Federasyonunun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Türkiye Yıldız Erkekler Boks Şampiyonası Isparta’da başladı. 4 Şubat’a kadar devam edecek olan şampiyona süresince faaliyetlere sponsorluk yapan Isparta Belediyesine teşekkür ziyareti gerçekleştirildi. Önceki gün Türkiye Boks Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Alatepe, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederken, bugünde bir ziyaret Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Sorumlusu İsmail Nazlı’dan geldi. Nazlı beraberinde merkez hakem komitesi üyeleri ve temsilciler ile birlikte Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a şampiyonaya verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Sorumlusu İsmail Nazlı şunları söyledi. “Başkanımıza öncelikle teşekkür ediyoruz. Kendileri burada 50 sporcumuzun konaklama ve ihtiyaçlarını karşılıyor. Spora çok büyük destek veriyor. Başkanımızı finallerde de aramızda görmek istiyoruz”

Türkiye Boks Federasyonu yetkililerince kendisine gerçekleştirilen ziyaretlerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Federasyon yetkililerimiz ve sporcularımız Isparta’da bulunuyor. Elbette bizler misafirperverlik yapacağız.Isparta halkımız da severek ve isteyerek bu konulara destek, önem veriyor. Bu konulara önem verilmesi gerekiyor. Yıldızlar Türkiye Şampiyonası Isparta’da yapılıyor. Isparta halkımızın da bu şampiyonayı takip etmesini arzu ediyoruz.Federasyon yetkililerimizin, hocalarımızın ve diğer yetkililerin bizleri ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Şampiyonanın en güzel şekilde geçmesini diliyorum. Şimdiden şampiyonada derece alacak olan sporcularımızı da kutluyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Türkiye Boks Federasyonu Organizasyon Sorumlusu İsmail Nazlı’nın, Başkan Günaydın’ı ziyaretine Merkez Hakem Komitesi Üyeleri Ahmet Kamil Eroğlu, Fuat Temel, Isparta Boks İl Temsilcisi Melihşah Sarıca, Belediyespor Antrenörü Ufuk Sarıoğlu eşlik etti. Ziyaretin anısına Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, misafirlerine çeşitli hediyeler takdim etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR