29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN YUSUF MURAT PARLAK'TAN KEÇİBORLU'YA BİR MÜJDE DAHA !

BAŞKAN YUSUF MURAT PARLAK'TAN KEÇİBORLU'YA BİR MÜJDE DAHA !

Isparta

Bölge Cezaevi, Gençlik Merkezi, TOKİ derken Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak’tan bir müjde daha geldi. İlçede yaklaşık 4 bin m2 arsa üzerine inşa edilecek olan yeni Hükümet Konağı için 23 Kasım Çarşamba günü yapım ihalesine çıkılacak.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçede eksikliğini hissettiği her konuda elini taşın altına koyuyor. Son olarak fiziki şartları günümüz koşullarına ayak uyduramayan Hükümet Konağı’na el atan Başkan Parlak, bir müjde de buradan verdi. 23 Kasım Çarşamba günü yapım ihalesine çıkacak Yeni Hükümet Konağı Projesi’nin ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Başkan Parlak, ‘’Yeni Hükümet binamız 23 Kasım saat 10.00’da yapım projesine çıkıyor. Güzel bir proje oldu. İnşallah bu işi en kısa sürede bitirecek bir müteahhit alır ve bu yatırımı da bir an önce ilçemize kazandırmış oluruz’’ dedi.

KEÇİBORLU HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

Proje tamamlandığında kurumda çalışan personelin de vatandaşın da hak ettiği hizmete kavuşacağını belirten Başkan Parlak, ‘’Vatandaşımız hak ettiği bir ortamda kesintisiz hizmetini alabilecek. Biz zaten insanımızı düşündüğümüz için bu tür projeleri hayata geçiriyoruz. Keçiborlu halkı herşeyin en iyisine layık’’ diye konuştu.

1,5-2 YILDA TAMAMLANACAK

Öte yandan özellikli bir bina inşa edileceğinin altını çizen Başkan Parlak, ‘’Yaklaşık 4 bin m2 inşaat alanına sahip büyük bir proje olacak.Yeni hükümet binamızı da eski sağlık ocağının bulunduğu yere yapacağız. 1,5-2 yıl içerisinde projenin tamamlanacağını ümit ediyoruz. Buradan Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç, Sayın Valimiz Şehmus Günaydın’a projeye verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu projeyle ilçemizin çehresini değiştireceğiz inşallah’’ şeklinde konuştu.

MEMUR SAYIMIZ ARTACAKTIR

Diğer taraftan 15 Temmuz sürecinden sonra açığa alınmaların artmasıyla birlikte iş yoğunluğunun da arttığına dikkat çeken Başkan Parlak,‘’Bununla birlikte yeni hükümet binamızın da ilçemize yapılmasıyla birlikteadli personel sayısının da artacağı kanaatindeyim. Devletimiz bu alanda yeni alımlar yapıyor. Böylelikle mevcut personelimizin de artan iş yükünün bir nebze olsun hafifleyeceğini düşünüyorum’’ dedi.

ESKİ BİNANIN AKIBETİNİ HALKA SORACAĞIZ

Son olarak Yeni Hükümet binasının yapılmasının ardından birçok kurumun da oraya taşınacağı bilgisini veren Başkan Parlak, ‘’Yeni inamıza Kaymakamlık, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Tapu Sicil Müdürlüğü, Maliye ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürlüğü taşınacak. Eski binayı da ya adliye olarak kalacak ya da belediyeye tahsisi gerçekleşip Belediye binası olarak da kullanabiliriz. Ama benim fikrim bu binanın ne olacağı konusunda halkımıza danışmak. Halkımızı ne istiyorsa onu yapalım istiyoruz’’ diye konuştu.

VALİ GÜNAYDIN’A TEŞEKKÜR

Bu arada yeni Hükümet binası projesinin çok güzel olduğunu dile getiren Başkan Parlak, Vali Şehmus Günaydın’a da teşekkür ederek ‘’Yeni projemizin mimarisi oldukça güzel oldu. Projenin yapımında Sayın Valimiz Şehmus Günaydın büyük destek oldu ve Ispartalı bir mimarımıza çizdirdik. Tamamen bizim mimari dokumuza uygun güzel bir proje ortaya çıktı. Daha önce de dediğim gibi;Keçiborlu her şeyin en güzeline layık. İnşallah halkımız yeni hükümet binamızı beğenir’’ ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

çakal

21 Kasım 2016 Pazartesi 21:48

en büyük başkan bizim başkan

keçiborlulu

21 Kasım 2016 Pazartesi 19:39

eski hükümet konagı nı üniversiteye tahsis edin farklı yeni bölümler gelsin buraya belediye binasına gelince bununda yenisi yakışır keçiborluya ve sana koca yusuf eski belediye binasında havacılık lisesine tahsis edersin yeni belediye binasınıda eski belediye otelinin oldugu adayı da esnaf odasına açılacak şekilde kamulaştır oraya yap veya atatürk parkının karşısındaki koçakların adayı kamulaştırıp oraya güzel bir belediye binası yap bence sana yakışır durmak yok yola devam.

Senirkentli

21 Kasım 2016 Pazartesi 13:30

GENÇ SENİRKENTLİ Keçiborlu daha yenimi kavuşuyormuş, SENİRKENT muhalif belediye olduğu halde yıllar öncesi Hükümet Konağı yeni binası yapılmıştı.HatırlataYım...

GENÇ SENİRKENTLİ

21 Kasım 2016 Pazartesi 13:03

BAŞKAN 4/4 ÇALIŞIYOR... SENİRKENTTE BU YAPILANLARIN 10/1 İNİ GÖREMİYORUZ... KEÇİBORLULAR BAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN YAŞAMAYAN BİLEMEZ GELİN GÖRÜN BURLARI SİZDE BANA HAK VERİRSİNİZ

HEMEN

21 Kasım 2016 Pazartesi 13:13

Senirkenti beyenmiyorsan hemen nüfusunu aldıra bilirsin keçiborluya beyefendi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR