20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN VE EŞİNE EN ACI VEDA !

BAŞKAN VE EŞİNE EN ACI VEDA !

Isparta

Antalya'dan tatil dönüşü Burdur'da trafik kazasında yaşamını yitiren Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ile eşi Hilal Pala son yolculuğuna uğurlandı.

 

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ile eşi Hilal Palaiçin ilk tören Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlendi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Recep Altepe, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve Semih Pala'nın çalışma arkadaşlarının katıldığı törende sevenleri, Pala çifti için gözyaşı döktü.

 

Törende konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Semih Pala'nın her zaman Bursa'nın geleceği için çalıştığını BELİRTEREK ŞÖYLE DEDİ:

 

"Herkesin eksiğini tamamlamaya uğraşırdı. Hizmet adamıydı. Prensipli bir arkadaşımızdı. O bizim yol arkadaşımız, dava arkadaşımız, siyaset arkadaşımızdı. Belediyeden çalışan herkesin ağabeyi idi.Yanlış bir iş yapmamak için bizlere leke getirmemek için gece gündüz çalışırdı.Bursa sevdalısıydı. 25 yıllık arkadaşımdı. O kimsenin adamı olmadı. O Semih Pala oldu."

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Daha sonra Pala çiftinin cenazeleri Ulucami'ye getirildi.Buradaki cenaze törenine Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, CHP Bursa Milletvekilleri Ceyhun İrgil, Erkan Aydın, MHP Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar,Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Yeşim Tekstil CEO'su Şenol Şankaya, Bursa eski Büyükşehir Belediye Başkanı Erdoğan Bilenser, sivil toplum örgütü temsilcileri ve işadamları ve vatandaşlar katıldı.

 

Pala çiftinin oğulları Sami ve Sinan Pala taziyeleri kabul ederken, Semih Pala ve Hilal Pala'nın cenazeleri öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Emirsultan Mezarlığı'nda toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR