20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN ZÜBEYDE TURHAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

BAŞKAN ZÜBEYDE TURHAN’DAN 23 NİSAN MESAJI

Isparta

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk ve Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

MHP Isparta Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turhan mesajında,“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtuluş mücadelesi sonrasında kadınlara seçme ve seçilme hakkının verildiği ülkemizde, Türk Milleti’nin bağımsızlık mücadelesinin yönetildiği merkez olan Türkiye Büyük Büyük Millet Meclisimiz bundan tam 98 yıl önce ilan edilmiştir. Ülkemizin kuruluşundan bu yana her zaman demokrasi adına en üstte tutulan Meclisimiz, devletimizin en temel taşı ve ülkenin temellerinin atıldığı önemli bir dönüm noktasıdır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, her zaman baş tacı ettiğimiz Meclisimiz, on yıllardır hiç kimse tarafından yapılmayan ve yapılamamış muameleyi ise ne yazık ki 15 Temmuz 2016 tarihinde görmüştür. Zira, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının yaşandığı gecede, ülkemizin şerefli asker üniformasını giyen eli kanlı FETÖ Terör Örgütü’nün hain kuklaları, söylemekten bile çekindiğimiz Cumhuriyetimizin temelini oluşturan Meclisimizi alçakça bombalamıştır. O hain darbe gecesinde Milliyetçi – Ülkücü Hareket, her dönemde olduğu gibi, en başından bu yana bu hain girişimlerin karşısında hep dimdik durmuş ve durmaya da devam etmektedir.Bütün bu yaşananların ardından gördüğü alçak saldırı sonucunda milletimizin dirayeti ve Milliyetçi sağlam duruşuyla ‘Gazi’ unvanını kazanarak ayakta kalan yüce Meclisimiz, bu hain saldırıdan sonra her anlamda gücüne güç katarak yoluna devam etmektedir. Sayın Genel Başkanımız ve Bilge Liderimiz Dr.Devlet Bahçeli’nin start vererek ilk adımı attığı Yeni Anayasa çalışmalarıyla, 16 Nisan Referandumunda milletimiz tarafından kabul gören 18 madde ile yüce Meclisimiz güçlenmeye devam edecektir. Son olarak Yüce Meclisimizin kuruluş yıl dönümü ile23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlar, her zaman olduğumuz gibi Ülkücü – Milliyetçi Hareket, Bozkurtlar ve Asenaların bu ülkenin sigortası olduğunu vurguluyorum. Ne Mutlu Türküm diyene!” ifadelerini kullandı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Güngör

25 Nisan 2017 Salı 14:00

Milliyetçi Hareket Partisini gönülden destekleyen ve yakından takip eden biri olarak, Zübeyde Hanım ve Ispartada Milliyetçi Hareket için bi tuğla daha koymaya ****ret eden, işini en iyi şekilde yapmaya çalışan tüm arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum. Ve emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum..

Emine

25 Nisan 2017 Salı 13:43

Bugüne kadar Zübeyde Hanımla birlikte çalışan emek veren biri olarak görüşüm şudur ki ; kendisi gönlüyle, düşünceleriyle ve emegiyle, Türk Milliyetçiligine ve Ispartamıza katkı saglamıştır. Lütfen görüşlerinizi saygı ve bilgileriniz çerçevesinde bildirin..

derya

23 Nisan 2017 Pazar 23:30

Göreve geldiği günden bugüne bu görevi layıkıyla yürüten kadın kolları başkanı Zübeyde Hanım'ı tebrik ediyorum.Her zaman liderimize sadakati savunan, birleştirici ve güçlü duruşu ile bizlere azim veren bir şahsiyettir. Kendini ülkücü diye adlandıran şahsiyet bunlar burda söylenmez. Partiye gel hem çayımızı iç hemde derdini anlat.Ülkücü adinida lekeleme buralarda.

namuslularda namussuzlar kadar cesur olmalı

23 Nisan 2017 Pazar 14:20

şimdi anladınızmı bahçeli beyin ergenekonda balyozda neden gıkının çıkmadığını.görevini layıkı ile yaptı.bakalım başkan seçiminde nasıl bir görev üstlenecek.

.

23 Nisan 2017 Pazar 14:16

kendisine milliyetçi türkçü diyen parti lideri türk milletine en büyük kazığı atmıştır,gerisi faso fiso.

Ülkü eri

23 Nisan 2017 Pazar 13:12

Ülkücü denen şahsiyet kadın kolları başkanımız göreve geldiği günden bugüne kadar her zaman genel başkanımızın yanında oluşu ve dik duruşuyla taktir edilmiştir.sen kimsin necisinÜstelik davamıza en iyi hizmet edenlerden ıspartanın her yerinde olan koşturan mücadele eden bir başkanımız.Her zaman DEVLET in yanında Hareketin Lideri DEVLET BAHÇELİ

Yurttaş

23 Nisan 2017 Pazar 11:13

Sözün doğrusu Devlet BAHÇELİ AKP'nin SİGORTASIDIR.

Ötüken li

23 Nisan 2017 Pazar 10:15

MHP akp nin sigortasıdır....

Ülkücü

23 Nisan 2017 Pazar 10:01

Yaa bundan yaklaşık bir ay kadar önce facebook tan bu bayanla beraber kadın kolların da görev yapan başka bir bayan bu bayan hakkın da epey bi yazılar yazmıştı. Sahi nasıl susturdunuz o bayanı? HADİ ORDAN HADİ ORDAN SENİN NASIL BİR DEĞİŞİMCİ VE BİR ZAMANLAR NASIL BİR MERAL AKŞENER HAYRANI OLDUĞUNU ÇOK İYİ BİLİYORUZ........

Gülsüm

23 Nisan 2017 Pazar 06:42

2019 da Mhp diye bir parti kalmayacak zaten. İki partili sisteme geçiliyor. MHP ve BBP; AKP nin içinde eriyecek. Süleyman Soylu ve Numan Kurtulmuş gibi bir bakanlık verecekler vesselam.

UMUT SENCER

23 Nisan 2017 Pazar 01:29

TAMDA AKP NİN KOLTUK DEĞNEYİYKEN YAPILAN AÇIKLAMA SÜPER....NE OLDUĞUNUZU AÇIKLAMIŞSINIZ.. NE ZAMAN AKP DARA DÜŞSE TÜRKİYENİN BAŞINA ÇORAP ÖRMEYE KALKSALAR SAYILARI YETMEYİNCE MHP YETİŞİYOR SİGORTA GÖREVİ GÖRÜYOR... ÇOK DOĞRU... BU SAATTEN SONRA SİZE YAKIŞAN AKP İLE BİRLEŞMEK...NUMAN GİBİ BİR KOLTUK VERİRLER BAHÇELİYE....ÇOK MUTLU OLUR..TUĞRUL GİTTİ YA... KISKANMIŞTIR...YETER BAHÇELİ GİT ARTIK...

Ülkü eri

23 Nisan 2017 Pazar 01:19

Bizler ülkü eriyiz ülkücüde para , şan ,şöhret,makam,mevki,koltuk hiçbiri olmaz bizler hizmet etmek için varızÜlkücünün yeri MHP dir.Hareketin Lideri de DEVLET BAHÇELİ dir.Lider-Teşkilat-DoktrinBu ülke için her zaman DEVLET Ülkenin Bekası İçin DEVLETLider Ne Derse oLiderin EmrindeyizÜlkücüyüm diyen Mhp liyim diyen Lidere Biat EdecekYok ben rahatsızım bu lideri istemiyom diyen başkalarının peşinde salon toplantılarında koşturanlar gidecek siyaseti başka yerde yapacak yapabilirse...

Behlül

22 Nisan 2017 Cumartesi 23:14

Hangi ülkücü görüşten insana rastlasam Bahçeliden artık nefret ettiğini söylüyor, MHP bittiğinin farkında değil mi nasıl olur da olanları görmezler. Bunlar kendi camiaları için bir anket filan yaptırmazlar mı? Şunu anladım ki her şey boş tek gerçek KOLTUK MAKAM PARA

AYTUĞ

22 Nisan 2017 Cumartesi 23:30

Eskiden bir söz vardı dostum aynen şöyle "Vatan İhale Sakarya"

Ülkücüler

22 Nisan 2017 Cumartesi 22:49

Biz de oyle saniyorduk ama nafile sigorta atmis. Bahceli bitirdi bizi bitirdi. Icimiz yaniyor artik yeter ya. Allah askina yeter Bahceli. Bir iyilik yap ve kenara cekil.

Başbuğun neferi

22 Nisan 2017 Cumartesi 21:37

ÜLKÜCÜLER Turkiyenin siğortasıdır MHPde akpnin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR