28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN TURAL’DAN MUHTARLARA ZİYARET

BAŞKAN TURAL’DAN MUHTARLARA ZİYARET

Isparta

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, ilimizde esnaf teşkilatı ile muhtarlar arasında güçlü bir işbirliği olduğunu belirtirken, Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, “Ahmet Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Biz muhtarlar da her zaman onun yanında olacağız” dedi.

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, Muhtarlar Günü dolayısıyla Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek, ilimiz mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Oda başkanlarının da bulunduğu ziyarette Muhtarlar Derneği Başkanı Gökhan Büyükleblebi, Başkan Tural’ın muhtarların her zaman yanında olduğunu söyledi. Büyükleblebi, “Esnaf Odaları Birliği Başkanımız biz muhtarların dostu. Kendisine ne zaman ziyarete gittiysek, ne talep ettiysek bizleri asla geri çevirmedi. Her zaman yanımızda olduğunu gösterdi. Hatta dernek binamız için bile katkı sundu. Ahmet Başkanımız her zaman bizim yanımızda oldu. Biz muhtarlar da her zaman onun yanında olacağız” dedi.

MUHTAR MAHALLENİN

AĞABEYİ ABLASIDIR

Birlik Başkanı Ahmet Tural da, muhtarlarla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirterek, “Zaten birçoğunuz aynı zamanda esnafsınız. Bu noktada zaten sizlerle iç içeyiz. İlimizde esnaf teşkilatı ile muhtarlar arasında güçlü bir işbirliği var. Sizlerle birlikte ilimizin gelişmesi için çalışma sürdürüyoruz. Tabi sizler mahallenin ağabeyi, ablası, anası, babası yani mahallesi için çalışan, mahallesini kollayan gözetleyen vatandaşla devlet arasında köprü görevi gören kimselersiniz. Sizler yerel yönetimlerin, asla vazgeçemeyeceği bir görevi yerine getiriyorsunuz.  Vatandaşların verilen hizmetlerle buluşması, onların mutlu ve huzurlu yaşam sürmesi için fedakârca çalışıyorsunuz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın sizlerle sürekli bir araya gelmesi devletimizin sizlere verdiği önemi gösteriyor.  Bu nedenle halkımızla çok daha alakadar olmak, halkımızın beklentilerini yetkili kurumlara aktarma görevinde daha etkin konumdasınız. Ben yeniden Muhtarlar Gününüzü tebrik ediyor, vereceğiniz hizmetlerde başarılar diliyor, hepinize sağlıklı, huzurlu bir ömür diliyorum” diye konuştu.

Ziyaret, iyi dilek temennileriyle son buldu

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR