29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN TURAL ŞOFÖRLERLE BULUŞTU

ISPARTA Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural, Orma A.Ş. Kamyoncular Birliğinde nakliyeci esnafla buluştu.

Isparta

Dünyanın en zor mesleklerinden biri olan şoförlük mesleğini özverili bir şekilde icra eden kardeşlerimizle sohbet ederek dertlerini dinleyen Başkan Tural, şoför esnaflığından gelen bir kardeşleri olarak, temsil etmekten daima onur ve gurur duyduğunu söyledi.

Tural: "Değerli şoför esnaflarım ile birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir aile olduğumuzu gösterdik. Sunduğum hizmetlerin devamı için bu kutlu yola yeniden düşmenin mutluluğunu hep birlikte paylaştık. Orma A.Ş. Kamyoncular Birliği Nakliyeci Esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, 09 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulumuzda tüm Esnafımız ile beraber olmak temennisi ile tüm Şoför Esnafımıza kazasız belasız, bol kazançlı günler dilerim. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

112

19 Aralık 2017 Salı 16:48

Ya arkadaslar sofor denince akla hep otobus ve kamyon soforleri gelir ha tamam onlar birer domino tasidir belki ama bu memlekette tek sofor onlar degilki....baskana saygilarimla umarim dikkate alir

veli deniz

19 Aralık 2017 Salı 16:24

AHMET BAŞKAN YOLLAR SENİNLE DAHA GÜZEL AŞILIYOR YOLUN AÇIK OLSUN. ŞÖFÖRLER VE ISPARTADAKİ ŞÖFÖR ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK ZOR İŞTE ÇALIŞIYORLAR. ALLAH YARDIMCILARI OLSUN. KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR DİLERİM. SÜRATE DİKKAT ETSİNLER TAVSİYEM. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ. ALLAH MAHCUP ETMESİN. MÜTEVAZİLİGİN YETER. BİR ŞÖFÖR OLARAK BAŞARACAGINA EMİNİZ.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR