26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN TURAL'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI           

BAŞKAN TURAL'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI           

Isparta

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ahmet Tural, başsağlığı mesajı yayınladı.

               Başkan Tural; İdlib’de katil Esed ve onun himayesinde yuvalanan terör örgütlerinden sınırlarımızı ve mazlum bölge halkını korumak için kutsal bir görevi ifa eden şanlı ordumuza yapılan alçak saldırıyı lanetliyoruz. Bu saldırı ile ülkemizi sindirmek, sınırlarımızı tehdit ederek bekasını tehlikeye düşürmek isteyenlerin oyunları, dün olduğu gibi bugün de bozulacak, devletimiz milletiyle birlikte kararlı duruş sergilemeye devam edecektir.

            Bizler biliyoruz ki, Mehmetçiğimizin kanı yerde kalmayacak, Türkiye üzerinde hain emelleri olanlara cevap bir kez daha verilecektir. Esnaf teşkilatı olarak sadece yüreğimizle değil maddi manevi tüm imkanlarımızla bu kutsal davada devletimizin yanında ve emrindeyiz. Mehmetçiğe uzanan eli kırmak için esnafımız üzerine düşeni yapmaya hazırdır.

Bugün millet olarak her zamankinden daha güçlü şekilde biriz, birlikteyiz. Rabbim  şehitlerimize rahmet eylesin, ailelerine, yakınlarına sabırlar versin. Yaralı askerlerimize acil şifa versin. Milletimizin başı sağ olsun. Allah şanlı ordumuzu ve Mehmetçiğimizi vatan vazifesinde ve mücadelede muzaffer eylesin. Türk milleti ve ordusu son ferdine kadar, bu topraklara sahip çıkacak, bu bayrağı indirmeyecek, bu vatanı böldürmeyecektir.

 

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR