25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞKAN ŞENGÖL'DEN İLGİNÇ AÇIKLAMA

Süleyman Demirel Üniversitesi 6. Yerel Yönetimler Öğrenci Kongresi üyeleri Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl'ün misafiri oldu.

Isparta

18-20 Ekim 2017 tarihlerinde gerçekleştirilen, yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 140  öğrencinin katıldığı  6. Yerel Yönetimler Öğrenci Kongresi Isparta Süleyman Demirel Üniversitesinde gerçekleştirildi. Kongre üyeleri, boş zamanlarında Isparta'dan misafir odası sakin Şehir (cittaslow) Eğirdir başta olmak üzere tarihi ve turistlik mekanları da gezme fırsatı buldu. Eğirdir'de Akpınar Seyir Tepesine çıkıp eşsiz manzaranın güzelliğini yaşadılar. Daha sonra Belediye Başkanı Ömer Şengöl tarafından verilen yemeğe katıldılar. Yerel Yönetimler Öğrenci Kongresi üyeleri ve yöneticiler, yemekte desteklerinden dolayı teşekkür ettikleri Başkan Şengöl'e 4 dönem anısına pasta üflettiler.

BAŞKAN ŞENGÖL, EĞİRDİR'İ ANLATTI,

ÖZEL SORULARA İÇTENLİKLE CEVAP VERDİ

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Ben Doğuştan, Demokrat Partilim. Ailenin hepsi DP'li. 1970'li yıllarda 2 dönem Belediye meclis üyeliği Başkan Yardımcılığı yaptıktan sonra Belediye Başkanlığında 2 defa ara vermiş olmama rağmen 4. dönemim.  bu dönemin de bitimine az bir süremiz kaldı. Bize de istifa mektubu gelmez ise süreyi bitirmeye çalışacağız" dedi.

BAŞKAN ŞENGÖL; "BEN HALİMDEN MEMNUNUM"

Başkan Şengöl'e gelen sorulardan bir tanesi de " DP belediyesi olarak, şuan ki iktidardan istediğiniz payı alabiliyor musunuz, çalışmalarınızı rahat yapabiliyor musunuz, sıkıntı yaşıyor musunuz ?" sorusu idi.  Başkan Şengöl bu soruya " Ben yaşamıyoruz desem bir kişi inanır mı?  Türkiye Tamamıyla  ile siyasi yapılanma ve sıkıntı yaşamamak mümkün değil, ama ben halimden memnunum " dedi.

BUNDAN İYİSİ EĞİRDİR ELMASI

Türkiye'de yetişen kaliteli her 4 elmadan birinin Eğirdir'de yetiştiğini açıklayan Başkan Şengöl, “dünyanın en kaliteli elması, Eğirdir Gölü'nden dolayı bu bölgede yetişiyor. Allah'ın elinin boş zamanında yarattığı Eğirdir'de iyi doğmuşuz iyi ki buradayız. Göl olmasaydı herhalde bizde  buralarda olmazdık." dedi. Başkan Şengöl, yemek sonrasında öğrencilere elma ikramında bulundu ve "Bundan İyisi Eğirdir Elması" sloganıyla konuşmasına son verdi. Kongre üyesi öğrenciler Başkan Şengöl'ün konuşmasından dolayı tebrik ettiler ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

selamın aleyküm

22 Ekim 2017 Pazar 12:42

Ömer beyi tanımam ama eğridir son 5 yılda resmen çok geriledi, yani bu kadar da olmaz denecek kadar inanmıyorsanız gelin görün. Maalesef gerçek bu Ömer beyinde yolu açık olsun bir daha da göreve talip olmaz inşAllah.

yusuf

21 Ekim 2017 Cumartesi 17:16

Allah inancı zayıf olan biri bu açıklamayı yapar ancak,yazık çok yazık.

Mehmet

21 Ekim 2017 Cumartesi 09:39

Sayın başkan nasıl böyle bir söylemde bulunabilir ? '' Allah'ın elinin boş olduğu zaman '' ...! Çok yazık.

Ömer Efendi

20 Ekim 2017 Cuma 22:54

"Allah'ın elinin boş olduğu zamanında yarattığı Eğirdir..." ifadesi tam bir cehalet kokan ifade...Hristiyan inancındaki bir Allah tasavvuru var Ömer Efendi'de.. Arada iş yapan, arada dinlenen... Gelen gâvurlardan mı etkilemiş acep?

KARA

20 Ekim 2017 Cuma 21:44

SEÇİMLE GELEN SEÇİMLE GİDER?(DEMOKRATİK ÜLKELERDE)

qwerty

20 Ekim 2017 Cuma 15:01

eğirdirin yaptığı hata. ve kaybettiği 4 yıl. başka birşey değil. ak partiden şaşmaması gerekiyordu.

lale

20 Ekim 2017 Cuma 14:49

tabi halinden memnun olursunuz.halkından ayrı sırça köşkünde oturuyorsunuz.eğirdirin yolları berbat özellikle ada plaj yolu.doğalgaz konusu hiç gündemde bile değil.göl o kadar çektiki hiç bu konuda önlem alınmıyor.daha şimdidenher yer kömür dumanı .nefes alınmıyor.size mutlu memnuniyetler.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR