19 Mart 2024 Salı

BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ SON NOKTAYI KOYDU YERİNİ HALK BELİRLEYECEK

BAŞKAN MÜJDEYİ VERDİ SON NOKTAYI KOYDU YERİNİ HALK BELİRLEYECEK

Isparta

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, ilçeye yapılacak yeni hastanenin 40 yatak kapasitesine sahip olacağını belirterek,‘’Hastanemizin yerini anket yaparak halka soracağız. Vatandaşımız nereye istese hastaneyi oraya yapacağız’’ dedi. Keçiborlu ilçesinin çehresi gün geçtikçe değişmeye devam ediyor. Son olarak İlçenin ihtiyacına cevap veremeyen devlet hastanesinin yerine son sistem yeni devlet hastanesi yapılacak. Müjdeyi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç verdi. Bilgiç, “Eğirdir Devlet Hastanemiz 75 yataklı olarak 2017 yatırım programına alındı. Aynı şekilde Senirkent ve Uluborlu Devlet Hastanelerimiz de zaten tamamlanmıştı. İlk defa müjdeyi veriyoruz. Keçiborlu Devlet Hastanesi’ni 2017 programına aldık”dedi.

 ŞEHİR HASTANESİ AY SONUNA KADAR HİZMETTE OLACAK

 Öte yandan Şehir Hastanesi’nin inşaat sürecinin tamamlandığını belirten Bilgiç, “Şuanda kabul süreçleri devam ediyor. En geç Şubat sonuna kadar şehir hastanemizi 755 yatağıile Ispartalının ve bölge insanımızın hizmetine açmış olacağız. Şimdiden ülkemize ve Isparta’mıza hayırlı oldun diyorum” diye konuştu.

HASTANENİN YERİNE HALK KARAR VERECEK

Diğer taraftan yeni hastaneyle ilgili kısa bir bilgi veren Başkan Parlak, ‘’İlçemize 40 yataklı yeni bir devlet hastanesi yapılacak. Bunun müjdesini Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç verdi. D1 tipi bir hastane yapılacak. Keçiborlu devlet hastanesinin yeriyle ilgili vatandaşlarımıza soracağız. Bir anket yaparak hastanenin nereye yapılacağını vatandaşımızın kararına bırakacağız. Yerlerden biri Huzurevi binasının olduğu yer diğeri de Mezbahaya giderken binaların altında bir yer. Vatandaşımızın hangisini beğenirse oraya yapacağız. 

UZMAN HEKİMLİ BİR HASTANE OLACAK

 Yeni hastanemiz uzmanhekimli bir hastane olacak. Çünkü Keçiborlu’nun nüfusunun artmasıyla bueksikliği gidermek istiyoruz. Çok kısa zamanda hızlı hareket ederek hastanemizi biran önce ilçemize kazandırmak istiyoruz. Burada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hacıköylü

17 Şubat 2017 Cuma 21:52

hacıköyü mahallesine hiç bir yatırım yapmadın başkan bari bunuda yunusemre yurdunun oradan hacıköyü camisinin arasındaki yol kenarındaki boşluga bir yere yap da seni minnetle ansınlar hacıköylüler.

AOY

17 Şubat 2017 Cuma 21:46

Böyle saçmalık mı olur! lunapark mı bu hastane hastene! devlet ciddiyetini araki bulasın.

Köylü

17 Şubat 2017 Cuma 14:57

Öncelikle seni tebrik ederim başkanım.Yapılacak hastanenin yerini belirlerken köylerden gelecek olan hastaların da dikkate alınmasını ve ulaşımı kolay olabilecek yerlerin dikkate alınması da gerekir diye düşünüyorum

GENÇ SENİRKENTLİ

17 Şubat 2017 Cuma 13:42

BİR SENİRKENTLİ OLARAK SENİ TEBRİK EDERİM BAŞKANIM HALKIN İÇİN ÇALIŞIYORSUN GÖREVİNİ HAKKIYLA İDARE EDİYORSUN.. KEÇİBORLULU KARDEŞLERİM BAŞKANINIZA SAHİP ÇIKIN GERÇEKTEN KEÇİBORLUYU YAŞANABİLİR BİR YER YAPTI ... BAŞARILAR DİLERİM ALLAH DOĞRUNUN YANINDADIR HERZAMAN !!!

rasim

17 Şubat 2017 Cuma 13:00

sen adamın kralısın başkan. hizmetlerin çok yerinde ve güzel.tebrik ederim. yanlız keçiborluyu baştan aşağı değiştirdin fakat şu akparti ilçe teşkilatını bir değiştirmedin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR