20 Nisan 2024 Cumartesi

BAŞKAN İPEKÇİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

BAŞKAN İPEKÇİ'DEN FLAŞ AÇIKLAMA

Isparta

Isparta'da Sav Belediyesi'nde binlerce fidanın kurumaya terk edildiği iddialarına Belediye Başkanı Şakir İpekçi çok sert tepki verdi. Başkan İpekçi, fidanların bir hayırsever tarafından belediyeye bağışlandığını ve görüntülerde çıkan fidanların ise zaten kendilerine teslim edildiğinde kurumuş vaziyette olduğunu söyledi. Beldeye 2 bin fidanın dikiminin yapıldığını kaydeden İpekçi, bu iddialar asılsız ve yalandır dedi.

Başkan İpekçi'den işte o açıklama;

Isparta'da bir hayırsever vatandaş tarafından belediyemize 7 Bin fidan bağışlandı. Biz fidanları teslim alırken bir çoğu kurumaya yüz tutmuştu. Sav Belediye Başkanlığı'na bağlı ekiplerimiz, sağlım olan fidanların bir çoğunu parklara ve bahçelerine diktiler. Zaten hayırsever vatandaşımız bize bu fidanları verirken "Başkanım bunlara kurumak üzere" diye de belirtmiştir. Bu fidanların 2-3 aydır dikimi devam ediyor. Ayrıca kamuoyunda belirtildiği gibi Orman Bölge Müdürlüğü'nden de gelmemiştir. Bu fidanlardan başka belediyelere de verdik. Zaten görüntüleri çekilen fidanlar bize kurumuş halde gelenler fidanlardır. Kullanılan görüntüler gerçeği yansıtmamaktır. Bir hayırsever vatandaşın verdiği fidanları, bizde yine hayır olsun diye komşu belediyelere de zaten kendimiz ilettik. Kasaba sınırlarımız içerisinde bir çoğunu dikimi gerçekleştirdik. Ve halen daha dikime devam etmekteyiz. Kış nedeniyle normal hava koşulların elverişsiz olması sebebiyle dikim işlemi kısa bir süre aksamıştır. Yine sağlam olan fidanlar dikime devam edilecektir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Savlı birisi

03 Temmuz 2021 Cumartesi 12:54

Şeffaf belediyecilik demişken mustafa avşar başkan 900 bin tl kasamızda para var demişti devrederken o kadarr şeffafsınız o zaman bu gün beledinin bütçesini açıklarmısınız

Mehmet Ünal

11 Mart 2021 Perşembe 21:21

Başkanın eczacı kalfalığından geliyor olmasını hor gören akılsızlar, adam ****et mütevazi ve beyefendi biri yıllardır tanırım belediye başkanı oldum diye de böbürlendiğini de görmedim. Hizmetlerini halk beğenmezse tekrar seçmez olur biter.

M.s......

28 Mart 2020 Cumartesi 23:56

Vatandaşın biri ben kimseyi tanımam tarafda tutmam ama eczacı kalfası diye kucumsemenmm doğru değil sen kimsin aciklada sana versin bu milet mazbatayı senin gibi zihniyetler bı köye muhtar olamaz...

Tarafsiz yorum

07 Mart 2020 Cumartesi 12:07

Dogrudur agaclar orada kuruyor ben daha hic bir parkta yolda sokakta bu agaclarin dikildigini gormedim hala ayni duruyor dikilen yeni bir agac yok savda hatta birkac gun once dikkatimi cekti neden bekliyor acaba diye 8 mart kadinlar gununde bari dagitilsin da millet evinin önune diksin

Esnaf

27 Şubat 2020 Perşembe 22:20

Süstek sana bedava fidan mi verir toy başkan öğreneceksin daha

VATANDAŞIN BİRİ

27 Şubat 2020 Perşembe 21:32

eczası kalfası başkan ha nasıl bi kıtlık varsa gari memlekete

Tıııısss

27 Şubat 2020 Perşembe 12:24

Burdurlu bolattv haber müdürü ford kuriyırla dolaşan başkanım o adama dikkat et benden söylemesi tıııısssssss

Mamacı tv

27 Şubat 2020 Perşembe 12:22

Bolattv spikerlerinin sav belediye otobüsüne kavga ederek biletsiz binme yorumunu niye siliyorsun eyyy bomba32

savliii

27 Şubat 2020 Perşembe 09:05

Hayret! bu haberden "Sav medya" adı altında çakma face grubu kurucusunun niye haberi olmadıki. demekki elemanları kendisine haber vermemiş.çok üzüldük çooookkk.

Davrazlı Yasir

26 Şubat 2020 Çarşamba 22:12

Şakir başkan doğru söylüyor. "FİDAMLARI DİKERİM YALANCIYI ÖPTÜM" demiş. Aşk ile başkanım durmak yok çalışmaya devam. Meyveli ağacı taşlarlar.

Savlı vatandaş

26 Şubat 2020 Çarşamba 20:59

Haberin kaynağını veren vatandaş sav suyun gözü mevkiiSinap mevkiiOlukbeli mevkiiYollarına baksınlarr

Savlı vatandaş

26 Şubat 2020 Çarşamba 20:47

BELEDİYEMİZ TARAFINDAN FİDANLAR DİKİLMEKTEDİR. AYRICA AÇIKLAMADA DA VAR FİDANLAR GELDİĞİNDE ÇOĞU KURUMAKTAYDI BÖYLE ASILSIZ HABER YAPANLARI KINIYORUZ.HABERİN KAYNAĞI ÖNEMLİİİ.BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ

Bomba

26 Şubat 2020 Çarşamba 20:26

Görüntülerdeki fidanlar hala yerinde duruyor. Oraya konulali aylar oluyor. Kim vermiş olursa olsun yazık günah kurumaya terk edilmesi. Başkan bir hayırsever kurumak üzere olan fidanları bağışladı diyerek hayırsever vatandaşa da hakaret etmiş. Kurumak üzere olan fidanları neden kabul etmiş belediye çöplük mü, kurumak üzere olanları zamanında çöpe atsaymis keşke de bu duruma düşmeseymiş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR