19 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN HALICI; “ESNAF AĞIR EKONOMİK ŞARTLAR ALTINDA EZİLİYOR”

BAŞKAN HALICI; “ESNAF AĞIR EKONOMİK ŞARTLAR ALTINDA EZİLİYOR”

Isparta

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, hemen hemen her hafta üç günlerini ziyaretlere ayırdıklarını belirterek; “Bu ziyaretlerimizde kime sorsak aynı sıkıntı, kime dokunsak aynı sorun. Bunu geçtiğimiz gün ilimizi ziyaret eden ve esnaf ziyareti gerçekleştiren Genel Sekreterimiz sayın Selin Sayek Böke hanımefendinin ziyaretlerinde de açıkça gördük” dedi.

CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Halıcı, geçtiğimiz gün Isparta’ya gelen Partinin Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke ve Burdur Milletvekili Mehmet Göker ile birlikte Tarihi Üzüm Pazarında yaptıkları esnaf ziyaretini değerlendirdi.

BAŞKAN HALICI; “ESNAF AĞIR EKONOMİK ŞARTLAR ALTINDA EZİLİYOR”

Yaptıkları ziyaretlerde esnafların ve Kobilerin durumu hakkında bilgi almalarının ardından esnafların ekonomik zorluklar yaşadıklarını kendilerine aktardıklarını vurgulayan CHP İl Başkanı Yalım Halıcı; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde kime dokunsak dert aynı kime sorsak sıkıntı aynı sıkıntı, özellikle son yıllarda esnaf kesimi başta olmak üzere tüm kesimlerin üzerinde ağır bir ekonomik yük söz konusu. Köylere gidiyoruz çiftçilerimizi tarlada ziyaret ediyoruz. Köydeki çiftçi de ürünün karşılığını alamamaktan yana dertli.

“UMUTLARINI KAYBEDİYORLAR AMA ONLARIN UMUDU BİZ OLACAĞIZ”

Gittiğimiz yerlerde sevgiyle karşılanmaktan yana mutlu olsak da uygulanan sosyoekonomik politikalar dolayısı ile umudunu yitirmeye başlamış hemşerilerimizin geleceğe dair kaygıları bizleri üzdü. Bu ziyaretlerde kendilerine her zaman dediğim gibi, umut var ve umut biziz dedim.

“HALKIMIZ SEÇİM İSTİYOR”

Dolayısıyla, bizlerle hem fikirler, onlarda sabırsızlıkla seçimleri beklediklerini ifade ediyorlar. Halkımızın her şeyin farkında olduğunu ve artık hep yandaşlarının değirmenine su taşıyan bu tezgahı bozmaya kararlı olduklarını görmek bizleri, daha fazla çalışma ve hedefe ulaşma noktasında motive ediyor. Geçtiğimiz gün ilimize gelen Partimizin Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekilimiz sayın Selin Sayek Böke ve Burdur Milletvekilimiz Mehmet Göker bey ile birlikte yaptığımız esnaf ziyaretlerimizde bunu daha net bir şekilde gördük” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hüloğcu

21 Ekim 2020 Çarşamba 10:52

din elden gidiyiieeeehhhhh

Ak ıspartalı

21 Ekim 2020 Çarşamba 09:15

Benim kuruyemiş dükkanım var.2 sene evveline kadar çok şükür işler iyiydi. Korene virüsleriyle üniversite talebesi gelmeyince işler iyice kötüleşti. Ama Rabbime şükürler olsun ezanlarımız okunuyor. Kim halinden yakınıyorsa kesin fetöcüdür.

Mustafa Kemal

20 Ekim 2020 Salı 23:32

Başkanım yorumları okudum. Çok güldüm. Bu ülkeyi yıllardır sağ partiler yönetiyor. Hala çıkıp CHP ye laf atmışlar. Bu yorumcuların cahilliği ne kadar kötü. Bari cep telefonunuz var araştırın kaç hangi parti yönetmiş. Ağızlarında sakız etmişler CHP yi. İnönüden sonra en çok hangi partiler yönetmiş inceleyin.

İspartali

20 Ekim 2020 Salı 22:55

Sen hangi halka sordun da seçim istiyor diyorsun sizin sıkıntınız zaten bu halk yerine siz düşünüyorsunuz sen benden üstün müsün ki benden daha iyi düşünüyorsun zamanında bu halkı inleten sizin zihniyetinizdi halk size inanmıyor hele terör seviyecilerle ittifak yaptığınız sürece iktidarı hayalinizde bile zor görürsünüz.

İspartali esnaf

20 Ekim 2020 Salı 19:26

Bekara karı boşamak kolay bu ülkenin başına gecseniz gece başka gündüz başka olur esnafın hali oy için soylemeyeceniz yalan vermeyeceniz vaat yokk

Xxx

20 Ekim 2020 Salı 15:50

Vay A hbr ciler yine iş başında aferin

Mağdur

20 Ekim 2020 Salı 15:36

Beter olun.Milleti kazıklarken iyiydi demi.3 kuruşa aldığınız malı 10 kuruşa satıyorsunuz.Allahtan korkun...

Eanaf

20 Ekim 2020 Salı 14:51

Kafanıza yazar kasa yediğiniz günleri unuttunuz galiba. Şu andaki durum devletin başarısızlığı değil tüm dünyayı saran salgının sonucudur. Başkasını eleştirmeden önce şapkayı önüne koyup bi düşünmek lazım, dün ben ne yaptım diye.

Ispartalıyım

20 Ekim 2020 Salı 13:45

Bakış açın fikirlerin güzel ama hep aynı yerden bakarsan bazı iyi şeyleri kaçırabilirsin ,bu dünyda 8 milyar üstü insan yaşar kime bu dediklerini söylesen sana neler anlatır neler insan doyumsuzdur bunun fakirlik ve zenginlikle alakası yoktur ,her insan değişik durumlarda doğar yapacakları ve gideceği yol onu ulaşacağı yere ****ürür ,siz yapacaklarınız söyleyin yani gerçekten yapacaklarınızı yoksa yıllardır sadece hayal satıyorsunuz buda karın doyurmuyor ve kimse mutlu olmuyor ,değişin biraz

OKUMUŞ CAHİLİM

20 Ekim 2020 Salı 13:41

pkk darma dağın.ERMENİLER DARMA DAĞIN.EMPERYALİZMİN KÖLELERİ DARMA DAĞIN,MARKSIN VELETLERİ DARMA DAĞIN.SIRTLARINI DAYAYACAK SIRTLAN BULAMAYACAKLAR.YA DUNYA VİRAN OLACAK YADA TURAN KURULACAK BUNUN BAŞKA YOLU YOK ARTIK

Mahoni

20 Ekim 2020 Salı 13:17

Çözüm ne bu anlat seçim diyorsun daha genel başkanın aday olmayacağı kimin aday olacağı belli olmayan bir seçim istiyorsun sahi suz ekonomi derdiniz mi var olsaydı Kılıçdaroğlu dışarıya gidip Türkiye güvenli değil yatırım yapmayın diye şikayet etmezdi etti bari bu milletin karşısına çıkıp oy istemezdi siz önce geçen secimde namus sözü verdiğiniz işçi cikarmiyacagiz namusunuzu temizleyin gündemden bihaber genel başkanı secim istiyor CHP yi yonetemeyenler devlet yönetmeye kalkıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR