28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN PERSONELE BAYRAM HEDİYESİ

BAŞKAN GÜNAYDIN’DAN PERSONELE BAYRAM HEDİYESİ

Isparta

Yaz-kış, yağmur-çamur demeden Isparta’yı temizleyen Isparta Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan bayram hediyesi geldi. Başkan Günaydın temizlik personelinin maaşına yüzde 7 zam yaptı.

            Sabah 5’te alacakaranlıkta mesaiye başlayan, yazın sıcakta kışın soğukta Isparta sokaklarını karış karış temizleyen Isparta’nın görünmez kahramanları Temizlik İşleri Müdürlüğü personeline Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’dan bayram hediyesi geldi.

            Belediye Başkanı Günaydın görevini layıkıyla yerine getiren temizlik işleri personelinin maaşlarına bu aydan geçerli olmak üzere yüzde 7 zam yaptığını açıkladı. Başkan Günaydın devletin verdiği yüzde 4 zammın haricinde bu zammın yapıldığını belirterek, “Bizim yüz akımız fedakar temizlik işleri personelimiz bundan sonra maaşlarını yüzde 11 zamlı alacaklar” dedi.

            Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan tüm personelden memnun olduğunu söyleyen Başkan Günaydın, “Bu arkadaşlarımız bizim gururumuz. Yüz akımız. Hepsiyle gurur duyuyorum. Gece gündüz demeden mesai yapıyorlar. Bu arkadaşlarımızla birlikte Çevre ve Orman Bakanlığı’ndan “Türkiye’nin en temiz kenti” unvanını aldık. Onlar bu zammı sonuna kadar hak ettiler. Analarının ak sütü gibi helaldir. Güle güle harcasınlar” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Aysun

12 Ağustos 2018 Pazar 22:01

Temizlikçilere lafım yok ama ıspartada ger yeri **** ****ürüyor. Park bahçeler müdür kimse çevre düzenlemesi sıfır. İstabul yoluna bir bakın. Şehrin gitişinde her yer çöplük

garide gari gari

10 Ağustos 2018 Cuma 09:00

ısparta belediyesi basın la ilgili görevlisi kimse sanırım görevini yapmıyo başkanım. inanıyorum siz bu yorumlara boş kalmazssınız. davraz itfaiyenin o0rdaki köprüden bi geçin de görün. canlar mı gitmesi lazım illa bu memlekettte bişeyler fark edilmesi lazım. göz göre göre geliyo. bide köprünün orda 50 metreyi kaldırım yapamamışmı park bahçeler. toz topraktan geçiliyo. köy garajı oluncamı öyle yoksa:) köylü bunlar diye. büyük şehir olursa köydende ol alcan valla gari

UĞUR ULUIŞIK

09 Ağustos 2018 Perşembe 20:00

Adamın hasısın başkan saygılarımla bravo teşvik budur bence azı çoğu yoktur

Çöpçüler

09 Ağustos 2018 Perşembe 19:33

Baskanımızdan Allah razı olsun. Her şey ISPARTA için.

Başkanım altın kemer gibi köprüye ni kemer geçiş i

09 Ağustos 2018 Perşembe 18:35

Sayın belediye başkanım..davraz itfaiyenin orda. Köprü den kaldırım geçişimi olur. Araba bugün yayayı eziyodu orda. Kaza allahtan. Köprüden arkadan bi geçiş yapsanız. Altın kemer parawı etmez. Halkın canı. Hava atmaktan kıymetlidir saygılar.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR