26 Nisan 2024 Cuma

BAŞKAN GÜNAYDINDAN SERT TEPKİ

BAŞKAN GÜNAYDINDAN SERT TEPKİ

Isparta

Isparta’da siyasetin bir numaralı gündem maddesi Halıkent’e yapılacak okulla ilgili belediye meclisinin aldığı tahsis kararı. Arazinin 3 yıllığına tahsis edilmesi tepki gösteren TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’e yanıt gecikmedi. Isparta’da eğitimin yükselmesinin tek nedeninin belediye olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Günaydın, “Benim milli eğitime olan yardımımı kimse kusura bakmasın laf söyleyemez. Bana kimse engelci de diyemez” ifadelerini kullandı.



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

oktay

12 Temmuz 2017 Çarşamba 14:14

SEN YALAN SÖYLEYEN NE KADRA MENFAATİ OLMADAN BİR ŞEYLERİ VERMEYEN BİRİSİSİN KARŞILIGINDA ISPARTA İĞNE VERMEZSİN HAYATINDADOGRU BİR KELİME KONUŞTUNMU ACABA DÜŞÜNDÜRÜCÜDÜR...SEN BIRAK KOLTUGU EŞİN YÖNETİYOR ZATEN GEÇ BUNLARIIII HAHAHHAAAA

vatandas

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:49

HEM ISPARTA HEM BELEDIYE CALISIP HAZINEYE VERGI ÖDEMIYORMU; BIZ BU VEKILI BELEDIYE BASKANIMIZA MUHALEFET EDIP ITISIP KAKISMASI ICIN SECMEDIK! CALISIP VERGI ÖDEMEYEN TEMBEL SEHIRE DEVLET CILEK FIDASI DAGITMIS, AMA ONLAR YA HIC DIKMEYIP CÜRÜTMÜS,YADA DIKTIKLERI SULAMAYIP KURUTMUS TABIKI NASIL OLSA BECERIKLI VEKILLERI VAR BIZIM VERGILERIMIZLE OLUSAN HAZINEDEN OLUK OLUK HIZMET GÖTÜRÜYORLAR CALISIP VERGI ÖDEMEYEN SECMENLERINE! AMA BIZIM VEKIL CALISKAN ISPARTA HALKINA HAZINEDEN HAKKIMIZ OLANI ALMIYOR!

Ya görüyoz hizmeti

12 Temmuz 2017 Çarşamba 11:03

Vatandas yazan yazan yorumcu hizmet sevdalısı olduğu içinmi ıtkmyi öyle sürunduruyor herkeze is guç sahibi yapıp gelecekte herkeze hizmet getirecek işler yapıyo demi görüyoz hizmetini senin gözler kör göremez

Ali

12 Temmuz 2017 Çarşamba 10:59

Engellemediği içinmi ıtkm kaç senedir bunun yüzünden çarşı ortasında sürünüyor

fehmi

12 Temmuz 2017 Çarşamba 08:34

ikdidarda yzg değilki ıspartaya daha neyapsın gece gündüz çalışıyor halkta gereğini yapıyor yola devam yzg başarılarrrrrrr.

halıkentli

12 Temmuz 2017 Çarşamba 08:21

sn.bld.başkanı ve meclis üyeleri.siz neyin derdindesiniz ya.halıkentilkokulunun yanındaki lise yıkıldı.biz veliler ortaokuıl bekliyoruz.meclis engelliyomuş.niye eğitim yerini engelliyosunuz ya.yazıklar olsun size ya.oy zamanı sakın halıkente gelmeyin sakın.bu millet hakikaten meclis engelliyosa sizi tarih boyunca unutmaz.meclisin bu hatadan derhal dönüp ortaokulun yapımına izin vermelidir.

vatandas

11 Temmuz 2017 Salı 23:59

YZG ISPARTANIN LEHINE OLACAK HIC BIR SEYI ENGELLEMEEEEEEEZ. BU KONUDA ISPARTALIYI KIMSE YANILTAMAZ. YZG ISPARTAYI , GELISTIRMEYE SONSUZ KOSAN BIR BELEDIYE BASKANIDIR. EEEE MEYVE VEREN AGAC TASLANIR. YZG MEMLEKETINE HIZMET SEVDALISI BIR BASKANDIR.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR